• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

تاکید استاندار فارس بر عمل به راه و رسم شهدا در خدمت رسانی به شهروندان/ دکتر ایمانیه: شهرداران از راه های میان‌بر قانونی و خلاقیت برای پیشرفت شهرها استفاده کنند

• 21 تیر 1401 - 8:48
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه تکیه به منابع دولتی، سرعت لازم برای رسیدن به اهداف را فراهم نمی کند، بر استفاده شهرداران از از راه های میان‌بر قانونی و خلاقیت برای پیشرفت شهرها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، دکتر محمد هادی ایمانیه در «نخستین یادواره شهدای شهرداری های استان فارس» ضمن تسلیت شهادت امام باقر(ع) با بیان اینکه اکثریت حدیث های تشیع از امام پنجم و ششم شیعیان است، گفت: کثرت روایت از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) نشان دهنده فرصت ویژه برای این دو امام بزرگوار  است که توانستند معارف صحیح و بحق اسلام را منتشر کنند.

دکتر ایمانیه، وجود بالاترین معارف و جامعیت در اسلام را مدیون امام پنجم و  ششم شیعیان دانست و بیان داشت: امروز قبر مطهر امام باقر(ع)  در قبرستان بقیع غریب است اما عشق ایشان در قلوب همه مسلمانان آزاده تا ابد شعله ور خواهد بود.

استاندار فارس با بیان اینکه جزء آرزوهای هر شیعه ای زیارت قبور مطهر امامان بقیع است، لازمه آن را استفاده از معرفت اهل بیت(ع) اعلام کرد و افزود: باید ضمن توجه بیشتر به معارف اهل بیت(ع)، رهنمود ها و فرمایشات آن ها را در تمامی ابعاد زندگی بکار بگیریم.

نماینده عالی دولت در فارس، مطالعه نامه امام علی(ع) به مالک اشتر توسط مدیران را مورد تاکید قرار داد و گفت: امیرالمومنین(ع) از شهادت مالک اشتر خبر داشتند پس این نامه را برای مدیران آینده نوشتند تا سرلوحه مدیریت تمامی مدیران جامعه قرار گیرد بنابراین مدیران جمهوری اسلامی باید در طول زمان مدیریتی خود، گفتمان امام علی(ع) را به منصه ظهور بگذارند.

دکتر ایمانیه بزرگداشت شهدای شهرداری را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: الگو قرار دادن شهدا و مطالعه زندگی نامه و وصیت نامه شهدا قسمتی از حق فداکاری شهدا را جبران خواهد کرد.

استاندار فارس تصریح کرد: نباید تنها به برگزاری جلسات و یادواره های شهدا اکتفا کرد و هرپرسنل شهرداری، همواره باید احیا گر  راه و رسم شهدا در خدمت رسانی به شهروندان باشد.

نماینده عالی دولت در فارس، بر لزوم ایثارگری در مسئولین تاکید کرد و گفت: مدیران و مسئولین باید بیش از اقشار مختلف جامعه ایثارگر باشند و پاک دستی پیشه کنند و از دست اندازی به منافع مردم پرهیز نمایند.
دکتر ایمانیه ادامه دارد: مدیران نباید از چارچوب قانون خارج شوند و از حق حلال خود نیز صرف نظر کنند تا با درک اوضاع مردم، بیشتر به خدمت مشغول باشند.

وی با اشاره به ملاک های یک شهردار موفق، اظهار کرد: شهرداری که قبل از زمان اداری کار خود را آغاز کند،  پس از همه به منزل برود و برای عمران و آبادی شهر تلاش نماید تا مردم به نظام امیدوار تر بشوند در راستای رضایت شهدا عمل کرده است.

استاندار فارس یادآور شد که بیش از قبل باید به محتوای شهادت طلبی توجه شود و زندگی نامه  ۲۴ شهید شهرداری های استان، در شهرهای خودشان  به مرام نامه های فرهنگی و فکری تبدیل گردد چراکه با عمل به وصیت شهدا، شهر و استان بهتری خواهیم داشت

نماینده عالی دولت در فارس بخش پایانی سخنان خود را به بودجه شهرداری ها اختصاص داد و از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خواست با استفاده از بندهای قانونی، منابع مالی کافی را برای شهرها فراهم کنند.

دکتر ایمانیه با بیان اینکه تکیه به منابع دولتی سرعت لازم برای رسیدن به اهداف را فراهم نمی کند، تاکید کرد: مقام معظم رهبری بر نهضت نرم افزاری و استفاده از علم ودانش تاکید بسیار دارند؛ شهرداران نیز از راه های میان‌بر قانونی و ابتکار و خلاقیت برای توسعه شهرهای استان استفاده کنند تا راه های چندین ساله در زمان بسیار کم طی شود.

• نویسنده : مدیر سایت
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس