• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

پیام تسلیت شهرداری و شورای اسلامی امام شهر در پی شهادت رئیس جمهور و هیات همراه اعلان عمومی عوارض و بهاء خدمات وسایر درآمدها ودستور العملهای شهرداری امام شهر جهت اجرا از سال ۱۴۰۳ طی مراسمی، آیین با شکوه بهره برداری از سالن اجتماعات و ساختمان اداری شهرداری امام شهر با حضور استاندار محترم فارس برگزار شد برگزاری جشن چند هزار نفری روز امام شهر در پارک ساحلی امام شهر حماسه حضورمردم امام شهر شهردار قیر در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان فارس با حضور دکتر محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران؛ مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس و معاونت عمرانی استانداری دیدار شهردار و اعضای شورای شهر امام شهر با مهندس رحیمی فرماندار محترم شهرستان قیروکارزین تقدیر رئیس کل دادگستری استان فارس از شهردار امام شهر *نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام مدافع امنیت در لارستان:

• 01 آبان 1401 - 15:19
مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام مدافع امنیت، شهیدان سرگرد پاسدار نورالدین جنگجو و طلبه بسیجی احمدرضا عرفانی نیا با حضور خانواده این شهدای والامقام، مردم و مسئولین شهرستان لارستان و شهرستان های همجوار در حوزه علمیه امام علی بن ابی طالب (ع) لارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که به همت ستاد گرامیداشت شهدای والامقام مدافع امنیت شهرستان لارستان و با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، شهرداری و شورای اسلامی شهر لار، گردان ۴۰۳ امام حسین (ع) و مدیریت و طلاب حوزه علمیه لارستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، حجت الاسلام والمسلمین محمودزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، خانواده های معظم و معزز شهدای والامقام مدافع امنیت شهیدان جنگجو و عرفانی نیا، اعضای شورای تامین لارستان، فرمانده هان و نیروهای سبزپوش سپاه و نیروی انتظامی، اعضای شورای اداری شهرستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، بسیجیان، روحانیون، طلاب حوزه های علمیه، شوراهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم شهرستان لارستان و شهرستان های همجوار برگزار شد، سرهنگ پاسدار عیسی افسری فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه لارستان با اشاره به روایتی از جامعه اسلامی در دوران پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و مقایسه آن با جامعه امروز و اوضاع اخیر، وظایف تک تک اعضا جامعه را در برابر این حوادث یادآور شد.

فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به بیان خاطراتی از رشادت و دلاورمردی های شهیدان جنگجو و عرفانی نیا در خدمت رسانی به مردم در حوادث و بلایای طبیعی پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، حضور مردم مومن و ولایتمدار و بویژه خواهران ایمانی در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر شهدای مدافع امنیت، شهیدان سرگرد پاسدار نورالدین جنگجو و طلبه بسیجی احمدرضا عرفانی نیا با چادری که از صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) به ارث برده اند را بیانگر آن دانست که جبهه حق و جریان حق همچنان مدافعان کثیری دارد تا آماده اند تا پای جان در این مسیر ایستادگی کنند.

جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر این دو شهید والامقام گفت: این عظمت حضور، حاکی از اتصال معنوی شهدای مدافع امنیت به درگاه خداوند تبارک و تعالی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید؛ باور داشتن به کلام وحی، جهاد و ولایت را از عوامل سربلندی و پیروزی جامعه اسلامی دانست  و گفت: جامعه ای که به قران مجید باور دارد هرگز روی کسالت و بی رمقی را نخواهد دید.

وی افزود: جهاد مهمترین عامل عزت بخش نظام جمهوری اسلامی است و در اوضاع اخیر بهترین جهاد؛ جهاد ترکیبی است. چرا که در دفاع مقدس دشمن ما مشخص بود ولی امروز دشمن با ابزار تحت اختیار خود در خانه های ما حضور دارد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین افزود: تا زمانی که حق و باطل وجود دارد، جبهه حق نیازمند مجاهد است و تا زمانی که این دو جبهه روبروی هم هستند باب شهادت باز است و باید خودمان را به ارزش ها بیاراییم.

جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه امام امت اسلامی حق بزرگی بر گردن امت دارد، افزود: شهدای عزیز ثابت کردند که حق امام را ادا کرده اند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی ادامه داد: خون شهدای عزیز امتداد خون سید و سالار شهیدان آقا ابا عبدالله الحسین (ع) است و تا این خون ها و این انسانها وجود دارند بدانید پرچم اسلام سربلند است و حتما این پرچم روزی در سرتاسر عالم به اهتزاز در خواهد آمد و این نظام به نظام جهانی حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف متصل می شود.

این مراسم با پخش کلیپ و مداحی همراه بود.

میانگین امتیازات ۴٫۸ / ۵٫ تعداد امتیازات ۴