• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

تجلیل از آتش نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی

• 08 مهر 1401 - 18:11
تجلیل از آتش  نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی
در مراسمی به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی و با حضور معاونت خدمات شهری شهرداری لار، رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی این شهر، از آتش نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که امین منتظری معاونت خدمات شهری شهرداری لار، خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر و حمید منشی، مصطفی بینا و سحر یادگار فرد اعضای این شورا حضور داشتند، سعید منشی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار، ماموریت های محوله این سازمان از ابتدای سال جاری تا کنون را در مجموع ۷۴۰ ماموریت اعلام کرد و افزود: از این تعداد ماموریت، ۵۵۳ مورد حریق و ۱۸۷ مورد هم امداد بوده، که در این ماموریت ها ۳۸ مصدوم، ۶ فوتی و ۱۲۶ نفر نجات یافته داشته ایم.

سعید منشی ادامه داد: سازمان آتش نشانی علاوه بر انجام عملیات های امداد و نجات، در برگزاری دوره های آموزشی و فرهنگ سازی نیز نقش بسزایی دارد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار با اشاره به اینکه با توجه به شیوع بیماری کرونا، دوره های آموزشی به صورت مجازی برگزار شده و این موضوع در کاهش نفرات شرکت کننده تاثیر دارد، گفت: ۳۸۲۷ نفر با فرهنگ ایمنی و ایمنی شهری آشنا شده که این تعداد بیشتر دانش آموزان مقطع ابتدایی و راهنمایی بوده اند.

منشی در ادامه به مسائل و مشکلات پیش روی سازمان در زمینه ناوگانی و تجهیزاتی اشاره کرد و از مدیران شهری خواست تا با هماهنگی با مراجع ذی صلاح در مرتفع نمودن این مشکلات، بیش از پیش آتش نشانان را در خدمات رسانی به شهروندان یاری کنند.

وی، همچنین از ارتباط صمیمی و همکاری مدیران شهری با آتش نشانان تقدیر کرد.

خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار هم در این مراسم ضمن تبریک روز آتش نشانی و ایمنی، جان برکفان این عرصه را فرشتگان نجاتی دانست که در زمان وقوع بحران و حوادث، برای نجات جان و مال مردم از هیچ کوششی دریغ نکرده و تا پای جان تلاش می کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر لار با اشاره به انبوه سازی و مرتفع سازی های امروزی در سطح شهر لار و شهرهای همجوار، بر مسئله بروز بودن سازمان آتش نشانی در زمینه ناوگانی و تجهیزاتی تاکید کرد.

خلیل نامدار با بیان اینکه مسئولین در گذشته برای ارتقای این سازمان تلاش های زیادی کرده اند، افزود: مجموعه شورای شهر و شهرداری برای توسعه و بروز بودن سازمان آتش نشانی، پیگیری های لازم را انجام خواهد داد.

در ادامه منتظری معاونت خدمات شهری شهرداری لار، بینا، منشی و یادگارفرد اعضای شورای شهر با تبریک این روز به آتش نشانان، در خصوص رفع مشکلات این تلاشگران در حد توان قول مساعد دادند.

سپس تعدادی از آتش نشانان به بیان دغدغه های خود پرداختند.

نوبت به برنامه اصلی یعنی تجلیل از آتش نشانان رسید که در همان لحظه، آژیر حریق به صدا در آمد و آتش نشانان کشیک بدون لحظه ای درنگ مراسم را ترک کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با تجهیزات لازم به محل حادثه اعزام شدند.

مراسم تجلیل از آتش نشانان از برنامه های پایانی مراسم بود و تلاشگران عرصه آب و آتش، هدایای خود را از دست مسئولین دریافت کردند.

میانگین امتیازات ۳٫۴ / ۵٫ تعداد امتیازات ۵