• 09 مهر 1401 - 13:51

*# شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۷/۰۹ تجلیل از آتش نشانان واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قیر به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی در مراسمی به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار و عزیز نجفی رئیس شورای اسلامی این شهر، از آتش نشانان واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری […]

*# شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۷/۰۹

در مراسمی به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار و عزیز نجفی رئیس شورای اسلامی این شهر، از آتش نشانان واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قیر تجلیل شد.

خدمت به شهروندان افتخار ما

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر