به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس انجام گرفت:

• 09 مهر 1401 - 13:45

*#شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۷/۰۹ به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس انجام گرفت تجلیل از ایثارگران شاغل در مجموعه شهرداری قیر با حضور سرهنگ محمد رسول رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین در این مراسم با اهدای لوح سپاس از طرف اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار قیر از دونفر از ایثارگران شهرداری تجلیل بعمل آمد. […]

*#شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۷/۰۹

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس انجام گرفت

آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران همه ساله در مجموعه شهرداری قیر برگزار می‌شود.
روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر

# در تلاشیم که خدمات شایسته ای را به شهروندان ارائه کنیم