شهردار کازرون:

تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است

• 30 مهر 1401 - 13:39
تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه  ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون مهندس رضا نوذری  شهردار کازرون ضمن تبریک هفته تربیت بدنی  و ورزش اظهار کرد: ورزش نقش مهمی در  توسعه سلامت شهروندان دارد و  شهرداری برای ایجاد بسترهای لازم در تامین سلامت شهروندان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد. شهردار کازرون اضافه کرد: در چند سال اخیر شهرداری کازرون، به […]

شهردار کازرون اضافه کرد: در چند سال اخیر شهرداری کازرون، به منظور گسترش ورزش شهروندی و همگانی به همت امور فرهنگی اجتماعی و ورزشی و خدمات شهری  گام های موثری برداشته است که از جمله آن می توان به برگزاری مسابقه دوچرخه سواری در روزهوای پاک و پیاده روی همگانی و همچنین نصب ست های ورزشی  و بدنسازی و میزهای پینگ پنگ و شطرنج در پارک های سطح شهر اشاره کرد.

وی ادامه داد:مشارکت در ساخت ۳ زمین فوتبال  و پیست اسکیت در برخی از پارک های سطح شهرگامی دیگرجهت افزایش سلامت و نشاط شهروندان بوده است.

مهندس نوذری تصریح کرد: احداث جاده سلامت در پارک طالقانی و مرحوم مردانی و احداث پیست دوچرخه سواری در برخی از پارک های شهر از دیگر اقدامات مهم شهرداری کازرون در این حوزه بوده است.

همچنین شهردار کازرون افزود: ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان شهرداری  با حضور در فعالیت‌های ورزشی نقش مهمی در سلامت و ارتقای خدمات شهرداری خواهد داشت

وی بیان داشت: با توجه به اهمیت ورزش و نقش آن در سلامت افراد، شهرداری تسهیلاتی را جهت استفاده کارکنان خود از امکانات ورزشی از جمله فوتسال،بدنسازی ، استخر و کوهنوردی فراهم کرده است که کارمندان می توانند بر اساس علاقه خود از این فرصت ها استفاده کنند

وی در پایان خاطر نشان کرد:  شهرداری کازرون برای نصب  وسایل ورزش در پارک های  سطح شهر هزینه های زیادی انجام داده است از شهروندان انتظار داریم در حفظ و نگهداری این  وسایل ورزشی کوشا باشند.