• امروز : چهارشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 7 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

در اولین روز از هفته دولت و با حضور امام جمعه لارستان، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه لارستان و شهردار لار؛

• 02 شهریور 1401 - 13:52
طی مراسمی در اولین روز از هفته پرشکوه دولت، ترمینال بزرگ «کارگو» در فرودگاه بین‌المللی حضرت آیت الله آیت اللهی لارستان افتتاح و به بهره ‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، حسین حسین زاده نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار، صولتی مدیر کل فرودگاه بین المللی حضرت آیت الله آیت اللهی شهرستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، مهندس عباسی و مهندس قاسمی معاون عملیاتی و رئیس شعب داخلی و خارجی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، مهندس محبی مدیر کل شعبه هواپیمایی جمهوری اسلامی استان فارس، مسوولین و جمعی از تجار، بازرگانان و فعالین اقتصادی؛ برگزار شد، حسین حسین‌زاده خواستار بروز رسانی دستگاه x ray موجود در کارگو فرودگاه لارستان و همچنین افزایش پروازها شد.

در این مراسم همچنین امام جمعه لارستان خواستار برقراری پروازهای عتبات و مشهد مقدس از فرودگاه بین المللی این شهرستان شد.

مدیرکل فرودگاه لارستان نیز ضمن تجلیل از مسوولان پیگیری کننده تحقق راه‌اندازی کارگو از این فرودگاه، از فعالان اقتصادی، بازرگانان، تجار و تولیدکنندگان خواست تا از این فرصت پیش آمده استفاده لازم را برای رونق اقتصادی کشور به‌کار گیرند و از طرفی با حمایت مسوولان گمرک امکان واردات کالا نیز فراهم شود.

با افتتاح «کارگو» یا همان صادرات بار که یکی از خواسته‌های کهنه و مطالبه چند ساله مردم لارستان است، امکان صادرات بار به تمامی مسیرهای پروازی از فرودگاه لارستان نظیر کویت، دبی و قطر فراهم شده است.

نرخ صادرات بار از فرودگاه لارستان متناسب با اینکه هر چه میزان بار افزایش یابد از مقدار هزینه کاهش می‌یابد و به عبارتی متناسب با میزان بار، قیمت‌ها متغیر است.

کارگوی فرودگاه لارستان فعلا مجوز صادرات بار را دارد و بنا به درخواست نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم، امید می‌رود پیگیری‌های لازم برای اخذ مجوز واردات کالا در گمرک لارستان صورت گیرد.

تمامی شرکت‌هایی که در فرودگاه لارستان پرواز دارند، می‌توانند با ثبت قرارداد با شرکت مستقر و فعال در زمینه کارگو، اقدام به جابجایی بار به داخل و خارج از کشور کنند.

متقاضیان صادرات بار می‌توانند با کسب مجوزهای لازم از گمرک اقدام به صادرات بار کنند و هر نوع کالایی که از سوی این ارگان تأییدیه لازم را بگیرد مجاز به صادرات است.