• امروز : سه شنبه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Tuesday - 3 October - 2023

مراسم گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی و تجلیل از آتش‌نشانان شهرداری قیر در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و پویش «ایران سرسبز- ایران قوی»، «محمد رضا علیپورنسب » شهردار قیر و «محمد سعید احمدی» رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قیروکارزین تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.* بیانیه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت فرارسیدن سی و‌چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و فیلم خونین ۱۵خرداد.. اکران بنر # بلوار امام حسین(ع) شهر قیر#در آستانه سی وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اجرای پروژه عمرانی مشارکتی موزاییک فرش پیاده راه مسجد و حسینه اهل بیت (ع) شهر ما خانه ما شعار زیبا و همیشگی است که همه ما حتی برای یک بار هم که شده در کتاب ها و دیوار های شهر خوانده‌ایم ولی کم تر در مورد جنبه های آن تفکر کردیده ایم و در حد یک شعار مانده است. بازدیدمیدانی شهردارقیر از پروژه های عمرانی دردست اجرای شهرداری دیدار شهرداربه اتفاق رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر با رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قیروکارزین پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت ولادت امام رضا (ع) هم اکنون* حضور مهندس علیپور نسب سکاندار مدیریت شهری قیر به اتفاق مهندس کاوسی شهردار امام شهر، مهندس جمالی شهردار مبارک آباد و مهندس ابراهیمی شهردار شهر افزر در همایش شهرداران استان فارس # شهرستان بوانات پیام تبریک شهردار ؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت فرارسیدن هفته کرامت اجرای قیرپاشی و آسفالت معابر شهری/ قاموس نهم و ولیعصر هشتم شهر کارزین تشکیل میز ارتباطات مردمی در محل مصلی نماز جمعه شهر قیر و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر آئین گرامیداشت روز روابط عمومی و تجلیل از مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی شهرستان قیروکارزین برگزارشد. روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد.

در آستانه ی بهار طبیعت و عید نوروز انجام گرفت :

• 22 اسفند 1401 - 14:37
تشکیل جلسه کمیته تسهیلات سفرهای نوروزی ۱۴۰۲ شهرداری لامِرد

در آستانه ی بهار طبیعت و عید نوروز انجام گرفت :

تشکیل جلسه کمیته تسهیلات سفرهای نوروزی ۱۴۰۲ شهرداری لامِرد

در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ و آستانه ی عید نوروز بهار طبیعت، کمیته تسهیلات سفرهای نوروزی شهرداری لامِرد تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد، جلسه کمیته تسهیلات سفرهای نوروزی شهرداری به ریاست بهمن نژاد معاون شهردار برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه بهمن نژاد معاون شهردار از حضور تمامی اعضای کمیته در جلسه تشکر کردند.
ایشان در ادامه جلسه ضمن بیان گزارشی از مصوبه های جلسات گذشته، از تلاش ها و برنامه ریزی های صورت گرفته واحدهای مختلف شهرداری جهت استقبال و ارائه خدمات هر چه بهتر به مهمانان نوروزی تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه جلسه هر یک از اعضای کمیته به بیان فعالیت های انجام شده و برنامه ریزی شده در حوزه های کاری خود پرداختند که پس از بررسی و تبادل نظر توسط سایر اعضای کمیته، موارد مختلف جهت انجام در مدت زمان باقی مانده جمع بندی و مصوب گردید.
در پایان جلسه موارد مصوب شده جلسه جهت اجرا به واحدهای مختلف شهرداری اعلام و ابلاغ گردید.