در راستای تامین ایمنی شهروندان صورت می گیرد:

• 09 تیر 1401 - 9:47
تعریض و اصلاح هندسی به نفع مردم

شهر قیر تعریض و اصلاح هندسی به نفع مردم به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر؛ مهندس روستا مسئول حوزه فنی و عمرانی شهرداری قیر با اشاره به اصلاح هندسی سواره رو ضلع جنوبی میدان ورودی شهر(میدان غدیر) گفت: مخلوط ریزی، تسطیح و اصلاح هندسی ورودی شهر به جهت پرتردد بودن و […]

شهر قیر

تعریض و اصلاح هندسی به نفع مردم

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر؛ مهندس روستا مسئول حوزه فنی و عمرانی شهرداری قیر با اشاره به اصلاح هندسی سواره رو ضلع جنوبی میدان ورودی شهر(میدان غدیر) گفت: مخلوط ریزی، تسطیح و اصلاح هندسی ورودی شهر به جهت پرتردد بودن و نیز در راستای تامین ایمنی شهروندان و خودروها صورت می گیرد و مدیریت شهری در ارائه خدمات بهینه به شهروندان مصمم است.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر

میانگین امتیازات ۳٫۵ / ۵٫ تعداد امتیازات ۴