تغییر روش جمع آوری و بازیافت زباله ها در دستور کار شهرداری اردکان

• 07 تیر 1401 - 12:02
تغییر روش جمع آوری و بازیافت زباله ها در دستور کار شهرداری اردکان
سبدهای زباله مقابل ساختمان‌ها به فرهنگ غیرقابل قبولی تبدیل شده است که منبع آلودگی به شمار می‌آیند. شهرداری اردکان تغییر روش جمع آوری و بازیافت زباله ها را در دستور کار دارد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اردکان، محمد فرهادی مسئول خدمات شهری از جمله مشکلات قرار دادن زباله ها خارج از ساعت اعلام شده در سبدهای زباله مقابل ساختمان ها را جاری شدن شیرابه و انتشار بوی نامطبوع دانست و گفت: این عمل نارضایتی بسیاری از شهروندان را در پی داشته است.

فرهادی عنوان کرد: برخی از شهروندان زباله را هر ساعتی که بخواهند در سبدهای زباله مقابل ساختمان می‌گذارند که با این عمل مشکلات محیطی زیادی به وجود می آورند.

وی افزود: قرار گیری سبدهای زباله‌ها در معابر شهری، در بحث ناهماهنگی در سیما و منظر شهری تاثیر گذار است.

مسئول خدمات شهری شهرداری اردکان یادآور شد: از جمله عوارض قرار دادن بی موقع زباله‌ها در سبدهای مقابل ساختمان، پاره شدن کیسه‌ها توسط زباله گردها و یا حیوانات شهری و ولگرد است که منجر به جاری شدن شیرابه و انتشار بوی نامطبوع، افزایش جمعیت حشرات موذی و معضلات بهداشتی و همچنین عدم امکان نظافت صحیح و کامل سبدها و محیط اطراف آن توسط پاکبان‌های شهرداری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از شهروندان زباله و پسماندهایی غیر از زباله های خانگی نظیر ضایعات ساختمانی درون سبد های زباله قرار می‌دهند که این امر مشکلات عدیده‌ای برای کارگران خدمات شهری ایجاد می‌کند.

فرهادی با بیان اینکه درخواست ما از شهروندان این است که در ساعات اعلام شده زباله‌ها را در موعد مقرر در محل های تعیین شده قرار دهند تصریح کرد: با این کار ضمن اینکه حضور زباله گردها و حیوانات ولگرد نیز در سطح شهر کمتر می‌شود از ایجاد بوی نامطبوع و معضلات بهداشتی میکاهد.

فرهادی اظهار داشت: طی برنامه ریزی های صورت گرفته شده به مرور زمان سبدهای زباله از سطح شهر جمع آوری می شود و طی برنامه زمانبندی شده در گام نخست از ساختمان تامین اجتماعی تا انتهای خیابان امام خمینی (ره) هر روز ساعت ۸ صبح زباله های این مسیر جمع آوری می شود و از شهروندان درخواست داریم که صرفا هر روز صبح زباله های خانگی و مغازه های خود را بیرون از ساختمان قرار دهند.

وی یادآور شد: برنامه زمان بندی جمع آوری سایر مناطق و محلات متعاقبا اعلام می شود.