• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

به مناسبت روز خبرنگار انجام شد؛

تقدیر مرکز هماهنگی های کانون خدمت رضوی لارستان از مدیر روابط عمومی شهرداری لار و خبرنگار رسمی آستان نیوز

• 18 مرداد 1401 - 12:32
به مناسبت 17 مردادماه، روز خبرنگار؛ در مراسمی از سوی مرکز هماهنگی های کانون خدمت رضوی لارستان و با حضور شهردار لار و مدیر این مرکز، از مدیر روابط عمومی شهرداری لار و خبرنگار رسمی آستان نیوز (پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی) تقدیر شد.

به مناسبت ۱۷ مردادماه، روز خبرنگار؛ در مراسمی از سوی مرکز هماهنگی های کانون خدمت رضوی لارستان  و با حضور شهردار لار و مدیر این مرکز، از مدیر روابط عمومی شهرداری لار و خبرنگار رسمی آستان نیوز (پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی) تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که با حضور نواز شریفی لاری شهردار لار، هادی جهانگیری مدیر مرکز هماهنگی های کانون خدمت رضوی لارستان و تنی چند از خادمیاران رضوی شهرستان در محل دفتر شهردار برگزار شد، نواز شریفی لاری در سخنانی؛ خدمات ارزنده سید کامران علوی بعنوان مدیر روابط عمومی شهرداری لار و خبرنگار فعال شهرستان را خدماتی ارزنده و مثال زدنی بر شمرد.

هادی جهانگیری مدیر مرکز هماهنگی های کانون خدمت رضوی لارستان نیز از فعالیت رسانه ای این فعال فرهنگی و اجتماعی که علاوه بر کار روابط عمومی و خبرنگاری در سطح شهرستان،  نزدیک به دو سال است که بعنوان خبرنگار رسمی آستان نیوز (پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی) فعالیت می نماید، تقدیر کرد.

در این مراسم، هدایای تبرکی بارگاه ملکوتی آقا علی بن موسی الرضا (ع) با دستان شهردار لار و مدیر مرکز هماهنگی های کانون خدمت رضوی لارستان به سید کامران علوی اهدا شد.