• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

توصیه های شهرداری لامرد

توصیه های شهرداری لامرد به همشهریان درخصوص بارندگی های شدید پیش رو

• 02 مرداد 1401 - 7:54
توصیه های شهرداری لامرد به همشهریان درخصوص بارندگی های شدید پیش رو

به گزارش روابط عمومی شهرداری، با توجه به بارندگی های شدید پیش رو و احتمال سیلاب شهرداری لامرد در این خصوص توصیه هایی را به شرح زیر به همشهریان عزیز نمودند :

توصیه های مهم قبل از شروع بارندگی و سیلاب های پیش رو :

۱ـ قبل از شروع بارندگی پشت بام ساختمانها و ناودانهای خروجی آب بازدید و پاکسازی شوند.

۲ـ در هنگام بارندگی شدید حتی الامکان از بیرون رفتن کودکان ، افراد سالخورده و زنان باردار از منزل جلوگیری شود.

۳ـ در صورتی که مجبور به ترک منزل هستید هنگامی که هشدار بارندگی اعلام‌ میشود حتما جریان آب ، برق و گاز را قبل از خروج قطع کنید.

۴ـ اگر پیاده هستید از نقاطی که آب از سطح زانو بالاتر است عبور نکنید.

۵ـ از قرار دادن زباله و مصالح ساختمانی در مسیر آب باران و جوی آب جلوگیری شود تا سبب تجمع آب باران به داخل منازل نگردد.

۶ـ در ساختمان هایی که سطح حیاط از کف ساختمان بالاتر هستند برای جلوگیری از ورود سیلاب به منازل حتما کیسه های شنی آماده داشته باشید.

۷ـ در اولین فرصت پس از مشاهده آب گرفتگی در پشت بام یا درون ساختمان با سازمان آتش نشانی یا نیروهای امدادی تماس حاصل نمایید.

۸ـ در هنگام بارندگی از رفتن به کنار رودخانه ها جوی آب یا مناطقی که سطح آب بالا می آید خودداری کنید.

۹ـ در هنگام تردد از عرض خیابان و یا پیاده روها از مکان های عبور کنید که مطمئن هستید خطر سقوط به درون کانال ها و جوی آب و همچنین محل های تجمع آب وجود ندارد.

۱۰ـ در هنگام رانندگی به محل های که توسط نیروهای امدادی مسدود شده است از جمله زیر گذرها و کنار گذرها وارد نشوید تا سبب بروز حادثه و خسارت نگردد.

۱۱ـ شهروندان از قرار دادن خودروهای خود در مسیر سیلاب خودداری کرده و در هنگام رانندگی ضمن رعایت سرعت مطمئنه از سالم بودن برف پاک کن خودرو خود اطمینان حاصل کنند.

۱۲ـ اگر خودرو شما در آب های که به سرعت سطح آن بالا می آید گیر کرده فورا آن را رها کرده و به  محل مرتفعی بروید.

۱۳ـ در زمان سیل از خودرو خارج بشویم و به تقاط مرتفع برویم زیرا آب سیل میتواند خودرو را با هر وزنی جابجا کند.

۱۴ـ بعد از سیل در لب پرتگاه نایستیم زیرا ممکن است خاک آن سست شده باشد.

۱۵ـ به آب سیل نزدیک نشویم زیرا ممکن است برق داشته باشد.

باتشکر
روابط عمومی شهرداری لامِرد