• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

جشن بزرگ میلاد با سعادت شمس الشموس علی بن موسی الرضا (ع) با حضور خادمین رضوی در لارستان برگزار شد

• 21 خرداد 1401 - 11:25
همزمان با دهه کرامت و میلاد با سعادت شمس الشموس علی بن موسی الرضا (ع)، مراسم جشن و سرور با حضور خادمین حرم نورانی رضوی در شهرستان لارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ به همین مناسبت جشن بزرگ میلاد امام رضا (ع) به همت حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری لار و با همکاری پایگاه های مقاومت امام رضا (ع) و شهید علی اکبر رزبان، کانون فرهنگی هنری ثامن الحجج (ع) و مرکز هماهنگی کانون های خدمت رضوی لارستان با حضور نواز شریفی لاری شهردار لار، جمعی از مسئولین شهرستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر لار، بسیجیان، روحانیون و اقشار مختلف مردم در بوستان شهدای گمنام این شهر برگزار شد.

در این مراسم معنوی و با شکوه، خادمین حرم رضوی به همراه خادمیاران رضوی لارستان در حالی که حامل پرچم متبرک بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت رضا (ع) بودند در میان جمع حضور یافته و با اجرای برنامه پرچم گردانی، مولودی خوانی و صلوات خاصه امام رضا (ع)، حال و هوای حرم نورانی خورشید طوس، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را تداعی کردند.

اجرای برنامه های فرهنگی و هنری از جمله سرود و تئاتر، برگزاری مسابقه، قرعه کشی و کمک هزینه سفر به مشهد مقدس، اسکان رایگان در مشهد، هدایای نقدی و نور افشانی از برنامه های این مراسم معنوی بود.

نظیر چنین مراسمی با عنوان جشن بزرگ هشتمین خورشید به همت هیئت سید الشهدا کوی گاله، شهرداری لار، پایگاه مقاومت شهید نواز الله مرادزاده و کانون های فرهنگی هنری شهیدان دواری، دینی و فتحی در کوی گاله جنب آب انبار تاریخی چِل گَزی برگزار شد.

جشن میلاد امام رضا (ع) با حضور خادمین حرم رضوی با عنوان کاروان زیر سایه خورشید و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت در دیگر نقاط شهرستان لارستان نیز با شکوه خاصی برگزار شد.

آذین بندی شهری و محیط اداره و اکران بنرهای مناسبتی از دیگر برنامه های شهرداری لار در این ایام خجسته و پر برکت بود.