• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

با حضور خسروی شهردار اشکنان

جلسه بررسی و رفع موانع طرح جهش تولید مسکن ملی شهر اشکنان

• 12 خرداد 1401 - 15:16
جلسه بررسی و رفع موانع طرح جهش تولید مسکن ملی شهر اشکنان
در راستای اهداف دولت سیزدهم و تاکیدات ریاست محترم جمهوری مبنی بر در اولویت قرار داشتن جهش واقعی مسکن، جلسه بررسی و رفع موانع طرح جهش تولید مسکن ملی شهر اشکنان در اداره کل راه و شهرسازی لارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ حسین خسروی شهردار اشکنان در حاشیه جلسه بررسی و رفع موانع طرح جهش تولید مسکن ملی شهر اشکنان که در روز چهارشنبه مورخ ۱۱خردادماه جاری در اداره کل راه و شهرسازی لارستان برگزار شد، از تصویب الحاق حدود ۴۰هکتار از اراضی ملی به این طرح خبر داد و گفت: در راستای اهداف دولت سیزدهم و تاکیدات ریاست محترم جمهوری مبنی بر در اولویت قرار داشتن جهش واقعی مسکن، جلسه بررسی و تصویب اراضی الحاقی به این طرح در اداره کل راه و شهرسازی لارستان برگزار شد.

شهردار اشکنان با اشاره به این مطلب افزود: در فاز نخست این طرح در اشکنان، ثبت نام تقریبی ۴۰۰متقاضی انجام شده است که پس از انجام مراحل اداری آن، به زودی اجرایی خواهد شد.