شهرستان جهرم- بخش سیمکان- بزرگداشت هفته دولت

جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دوزه با شهروندان

• 22 شهریور 1401 - 12:40
جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دوزه با شهروندان
جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دوزه با شهروندان و ارائه گزارش عملکرد همراه با پرسش و پاسخ

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دوزه؛ امروز پنجشنبه ۱۰ / ۰۶ /۱۴۰۱، به مناسب بزرگداشت هفته دولت، با اطلاع‌رسانی قبلی به مردم شهر جلسه‌ای با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی و مسئولان واحدهای شهرداری با شهروندان و به‌منظور ارائه گزارش عملکرد شش‌ماهه شهرداری و یکساله شورای اسلامی شهر همراه با پرسش و پاسخ در بین شهروندان نمازگزار در امامزاده سید محمد شهر دوزه بعد از نماز جماعت مغرب و عشا برگزار گردید. در این جلسه آقایان سید مرتضی رضوی شهردار و حسین احمدی رئیس شورای اسلامی شهر ضمن ارائه گزارش عملکرد شهرداری و شورای اسلامی به پرسش حاضرین پاسخ دادند.

• نویسنده : حسین نورالدینی - روابط عمومی شهرداری
  • منبع : شهرداری دوزه