• امروز : چهارشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 7 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

حضور با شکوه و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان و گرامیداشت روز ملی استکبار ستیزی

• 13 آبان 1401 - 16:33
راهپیمایی یوم الله 13 آبان و گرامیداشت روز ملی استکبار ستیزی با حضور مردم و مسئولین شهرستان لارستان بعد از اقامه نماز دشمن شکن جمعه از مسجد جامع شهر لار تا میدان مدرس این شهر برگزار شد.

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان و گرامیداشت روز ملی استکبار ستیزی با حضور مردم و مسئولین شهرستان لارستان بعد از اقامه نماز دشمن شکن جمعه از مسجد جامع شهر لار تا میدان مدرس این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، داریوش دهقان فرماندار ویژه شهرستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، معاونین فرماندار، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان، روحانیون، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، طلاب، دانش آموزان و دانشجویان، دانشگاهیان و فرهنگیان، مرد و زن، پیرو جوان و اقشار مختلف مردم با حضور گسترده خود و مشتهای گره کرده و آهنین و با فریاد “مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس، مرگ بر صهیونیسم، مرگ بر منافق”، “وحدت ملت اقتدار ملی است/مرگ بر آمریکا شعار ملی است”، امروز روز ملت ایران است/روز مبارزه با استکبار است”، امروز روز سیزده آبان است/روز تصرف دژ شیطان است و…” به استکبار جهانی و عوامل پلید آن نشان دادند که مردم ایران اسلامی تا آخرین قطره خون خود در برابر توطئه آنان ایستادگی خواهند کرد.

امروز همه آمده بودند تا بگویند تا جان در بدن دارند گوش به فرمان ولایت بوده و در دفاع از آرمان های نظام و انقلاب بر عهد و پیمان خود استوار و وفا دار خواهند بود.

این مراسم حماسی و با شکوه با هنرنمایی گروه سرود دانش آموزی همراه بود.

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در شهر لار با قرائت قطعنامه به پایان رسید.

نظیر چنین مراسمی در دیگر بخش ها و شهرهای لارستان با شکوه خاصی برگزار شد.

میانگین امتیازات ۳٫۳ / ۵٫ تعداد امتیازات ۸