شهردار کازرون در مراسم تجلیل از خبرنگاران:

خبرنگاران اعتماد به نفس و روحیه امید را در جامعه گسترش دهند

• 01 شهریور 1401 - 9:13
خبرنگاران اعتماد به نفس و روحیه امید را در جامعه گسترش دهند

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون مراسم تجلیل از خبرنگاران با حضور شهردار، نایب رئیس شورای اسلامی شهر ، مسئول امور فرهنگی اجتماعی شهرداری و جمعی از خبرنگاران فعال که در یک سال اخیر به طور مستمر با مجموعه شهرداری همکاری داشتند، در سالن کنفرانس شهرداری برگزار شد. شهردار کازرون ضمن گرامیداشت ۱۷ مرداد سالروز […]

شهردار کازرون ضمن گرامیداشت ۱۷ مرداد سالروز شهادت شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران واقعیت ها را منعکس کنند اگر خبرنگاران خبرها و واقعیت ها را به موقع بیان کنند شایعات خود به خود بی اثر می شود.
وی ادامه داد: حضرت زینب(س) الگویی بزرگ برای خبرنگاران است چرا که اگر حضرت زینب واقعه کربلا را بیان نمی کردند،کربلا در کربلا می ماند در واقع ایشان باعث جلوگیری از تحریف روایت عاشورا شد.
مهندس نوذری با بیان اینکه خبرنگاران می توانند روحیه امید و اعتماد به نفس را در جامعه گسترش دهند گفت: خبرنگاران با یک تیتر می توانند به جامعه روحیه و نشاط دهند و همچنین می توانند با یک خبر باعث ناامیدی مردم شوند.
وی عنوان کرد: جامعه بدون خبر و خبرنگار،جامعه ای رخوت‌انگیز خواهد شد بنابراین جایگاه خبرنگاران ارزشمند و مهم است چرا که می توانند جامعه را از حالت سکون خارج کنند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر کازرون ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران به تاسی از حضرت زینب کبری(س) وظیفه روشنگری و آگاهی جامعه را برعهده دارند و شبانه روز در این راه تلاش می کنند.
مهدی شهیدان اتحاد و همدلی را رمز موفقیت و پیشرفت شهر دانست و از خبر نگاران خواست در این زمینه بیش از پیش نقش ایفا کنند.
وی همچنین گفت: از خبرنگاران انتظار داریم قبل از انتشار اخبار از صحت خبر و منبع آن مطمئن شوند و بعد خبر را منتشر کنند چرا که اگر خبری بدون تحقیق و غیر واقعی انتشار یابد ممکن است باعث تشویش اذهان عمومی شود.
شهیدان ادامه داد: اتاق شیشه ای شورا با حضور خبرنگاران جهت اطلاع رسانی عملکرد شورای اسلامی به زودی راه اندازی می شود و همچنین با معرفی سخنگوی شورای اسلامی مردم می توانند به طور مستمر در جریان اخبار شورا قرار گیرند.
در پایان این جلسه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خبرنگاران تجلیل شد.