دوازدهم شهریور ماه ، سالروز شهادت رئیسعلی دلواری و روز مبارزه با استعمار انگلیس گرامی باد.

• 12 شهریور 1401 - 13:32

*# شهرقیر* شهید‌ رئیسعلی دلواری در سوگند نامه خود‌ نوشت : ای کلام الله گفتار مرا شاهد باش من به تو سوگند یاد می کنم که اگر انگلیسی‌ها بخواهند بوشهر را تصرف کنند و به خاک وطن من تجاوز کنند ، در مقام مدافعه برآیم و تا آخرین قطره خون من بر زمین نریخته است […]

*# شهرقیر*

شهید‌ رئیسعلی دلواری در سوگند نامه خود‌ نوشت :

ای کلام الله گفتار مرا شاهد باش من به تو سوگند یاد می کنم که اگر انگلیسی‌ها بخواهند بوشهر را تصرف کنند و به خاک وطن من تجاوز کنند ، در مقام مدافعه برآیم و تا آخرین قطره خون من بر زمین نریخته است ، دست از جنگ و ستیز با آنان نکشم و اگر غیر از این رفتار کنم ، در شمار منکرین و کافرین به تو باشم و خدا و رسول از من بیزار شوند .

دوازدهم شهریور ماه ، سالروز شهادت رئیسعلی دلواری و روز مبارزه با استعمار انگلیس گرامی باد .

|روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقیر

• نویسنده : بهنام علیپور