دکتر رهنما شهردار اردکان در پیامی روز مهندس را تبریک گفت

• 05 اسفند 1400 - 10:25
دکتر رهنما شهردار اردکان در پیامی روز مهندس را تبریک گفت
به گزارش روابط عمومی شهرداری اردکان فارس دکتر عبدالمطلب رهنما شهردار اردکان طی پیامی سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده:

اهمیت رشته های مهندسی و وجود مهندسین نخبه، خلاق و فعال بر کسی پوشیده نیست و همانطور که پیداست قسمت عمده ای از پیشرفت کشور ما در زمینه های گوناگون توسط همین مهندسین بومی رقم خورده است.

بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی؛ به نام روز مهندس، در راستای تکریم و توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می‌باشد.

روز مهندس روز تجلیل از اندیشه‌ها، باورها، روز پاسداشت خلاقیت، ابداع و نوآوری و ابتکار و روز گرامیداشت پیشگامان توسعه و تجلیل از این سرمایه‌های علمی کشور است.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تلاش گران این عرصه این روز را خدمت جامعه مهندسی شهر اردکان و همچنین اساتید فرهیخته تبریک و تهنیت عرض می نمایم و توفیق روز افزون این قشر فعال، پویا و افتخار آفرین را در مسیر تحقق اهداف متعالی ایران اسلامی از درگاه ایزدمنان خواستارم.

عبدالمطلب رهنما
شهردار اردکان فارس