• 14 شهریور 1401 - 17:08
دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قیر با مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین

*# شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۶/۱۴ # خبر شورای شهر دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قیر با مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، این دیدار به منظور بررسی نحوه قیمت گذاری محصولات کشاورزی شهرستان و تعاملات فی مابین در جهت همکاری وتوسعه ارائه خدمات به شهروندان در زمینه های مختلف برگزار […]

*# شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۶/۱۴

# خبر شورای شهر

دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قیر با مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، این دیدار به منظور بررسی نحوه قیمت گذاری محصولات کشاورزی شهرستان و تعاملات فی مابین در جهت همکاری وتوسعه ارائه خدمات به شهروندان در زمینه های مختلف برگزار شد .

اعضای شورای اسلامی شهرقیر ضمن دیدارو عرض خداقوت به دکتر مهدی همتی مدیریت و همکاران گرامی ایشان در مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین ، ابراز امیدواری کردند : انشاالله با درایت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در زمینه کشاورزی بتوان ضمن حمایت از کشاورزان، بسیاری از موانع و مشکلات موجود در این زمینه برطرف شود.

در ادامه دکتر همتی نیز در خصوص نحوه قیمت گذاری محصولات شهرستان از جمله لیمو ترش و خرما و نیز برنامه های پیش روی این مدیریت و برنامه ریزی برای رفع مشکلات توضیحاتی ارائه کرده و از حضور اعضای شورای شهر قدردانی نمود.

در پایان این دیدار نیز اعضای شورای اسلامی شهر قیر، از تلاش های ارزشمند دکتر همتی در حوزه کشاورزی شهرستان که رضایت حداکثری را به همراه داشته تقدیر و تشکر کرده و از خداوند متعال آرزوی توفیق و موفقیت را برای ایشان مسئلت نمودند.

خدمت به شهروندان افتخار ما

روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر