دیدار با فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج استهبان

• 01 آذر 1401 - 14:34
دیدار با فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج استهبان

هفته بسیج، در حقیقت فرصتی برای ارائه حرکت عظیمی است که به وسیله امام بزرگوار راحل، در این کشور پایه‌گذاری شد و این حرکت، در این منطقه اسلامی و دینی، برای دیگر ملتها هم ان‌شاءاللَّه الگو و سرمشق خواهد شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان در چهارمین روز از هفته […]

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان در چهارمین روز از هفته بسیج مستضعفان جناب آقای مهندس جوکار به همراه اعضای محترم شورای اسلامی شهر، فرمانده محترم پایگاه مقاومت شهید رضائی نژاد با فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج استهبان جناب سرهنگ امیری دیدار و گفتگو بعمل آمد.

سه شنبه مورخ یکم آذرماه ۱۴۰۱