در خصوص مناسب سازی پیاده راه های سطح شهر قیر صورت گرفت:

• 02 مرداد 1401 - 10:05
دیدار سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین با شهردار قیر

# شهرقیر ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ دیدار سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین با شهردار قیر به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، صبح امروز یکشنبه سرکار خانم مرادی سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین به همراه صالحی کارشناس مناسب سازی بهزیستی با شهردار قیر دیدار و گفتگو کرد. سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین پیرامون وضعیت مناسب سازی و همچنین در خصوص […]

# شهرقیر

۱۴۰۱/۰۵/۰۲

دیدار سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین با شهردار قیر

سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین پیرامون وضعیت مناسب سازی و همچنین در خصوص نقاط پرترددشهر که نیاز به بهسازی و تسهیل تردد برای افراد دارای معلولیت داشته، با شهردار قیر بحث و تبادل نظر کردند.

در این نشست مهندس علیپور نسب شهردار قیر رعایت حقوق شهروندی را در تمامی عرصه های اجتماعی لازم و ضروری دانست و گفت: بنده به نوبه خود امیدوارم شاهد روزی باشیم که این شهر از بابت رفع موانع احتمالی تردد و عبور مرور افراد دارای معلولیت هیچ دغدغه و کمبودی نداشته باشد.

شایان ذکر است که بعداز بازدید شهردار به همراه مسئول واحد عمرانی شهرداری و سرپرست بهزیستی شهرستان قیروکارزین از عملیات موزاییک فرش پیاده راه ضلع شمالی بلوار امام خمینی(ره) ، شهردار قیر ضمن قدردانی از تلاشهای خوب مجموعه بهزیستی و همکاران شهرداری، برای استاندارد سازی شرایط برخورداری افراد دارای معلولیت از امکانات و خدمات شهری بر تداوم همکاری های مشترک شهرداری و بهزیستی تا دستیابی به نتیجه مطلوب تاکید کرد.

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر