دیدار با خانواده کارگر فقید شهرداری اهل

دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با خانواده کارگر فقید شهرداری

• 16 تیر 1401 - 21:08
دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با خانواده کارگر فقید شهرداری
دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهل با خانواده کارگر فقید شهرداری به مناسبت هفته نکوداشت شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهل، به مناسبت هفته نکو داشت شهرداری ها و دهیاری ها، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و پرسنل شهرداری اهل با خانواده مرحوم علی عباس پور کارگر فقید شهرداری دیدار نمودند. لازم به ذکر است مرحوم علی عباس پور کارگر فقید شهرداری با ۲۰ سال سابقه درخشان در شهرداری اهل در سال ۱۳۹۷ پس از بازگشت از سفر کربلا دار فانی را وداع گفت.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد .

میانگین امتیازات ۳٫۷ / ۵٫ تعداد امتیازات ۳

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری