دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران کازرون

• 28 دی 1401 - 10:43

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کازرون با حضور در بنیاد شهید و امورایثارگران کازرون با رئیس جدید این اداره دیدار و گفتگو کردند. شهردار کازرون ضمن تبریک انتصاب مهدی مزارعی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گفت: آقای مزارعی فردی دلسوز، امانتدار و با برنامه […]

شهردار کازرون ضمن تبریک انتصاب مهدی مزارعی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گفت: آقای مزارعی فردی دلسوز، امانتدار و با برنامه است با شناختی که از وی دارم انشالله شاهد ارائه خدمات مناسب و با کیفیت تر به خانواده های شهدا و ایثارگران باشیم.
وی با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری که فرمودند ياد شهيدان بايد هميشه در فضاي جامعه زنده باشد، تصریح کرد: تمام تلاشمان را بکار خواهیم بست تا با ارائه خدمات بهتر، ایده های جدیدتر و تلاش مضاعف به این توصیه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) جامه عمل بپوشانیم.
شهردار کازرون با بیان اینکه شهدا متعلق به همه است گفت:شهدا متعلق به شخص و گروه خاص نیست بلکه متعلق به همه است و اگر ما بتوانیم یاد شهدا را زنده نگه داریم قطعا جامعه و ارزش های حاکم بر آن تا سال های سال بیمه خواهد شد.
مهندس رضا نوذری با اشاره به اینکه برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر فاز اول بهسازی تابلوهای شهدا در بلوار گلزار به اتمام رسیده است، افزود: در صورت تامین منابع لازم و همکاری ادارات ذی ربط فاز دوم آن را در سال جدید عملیاتی خواهیم کرد.
محسن تن رئیس شورای اسلامی شهر انتصاب مهدی مزارعی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کازرون را تبریک گفت و اظهار کرد: باید با یک برنامه ریزی دقیق و با همکاری مسئولین شهرستان فرهنگ سرکشی و تکریم از خانواده معظم شهدا را در شهرستان نهادینه کنیم.
وی در ادامه از رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست لیستی از فرزندان نخبه شاهد و ایثارگران تهیه کنند تا در مناسبت های مختلف از آنها تجلیل به عمل آید.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کازرون و فرزند شهید ولی مزارعی ضمن تشکر از ابراز محبت شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گفت: وقتی فرزندان شهدا مسئولیتی را عهده دار می شوند باید به شکل مضاعف کار کنند چرا که با تلاش، پاکدستی و درستی است که می توانند در مسیر آرمان های شهدا گام بردارند.
مهدی مزارعی در ادامه به تشریح عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت و برنامه های جدید این اداره را تشریح کرد و در ادامه از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر خواست تا نسبت به بهسازی گلزار شهدا و نگهداری از آن، نصب و جانمایی تمثال مبارک شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس در مکانی مناسب با این اداره همکاری لازم را به عمل آورند.

• نویسنده : ظفر انصاریان
  • منبع : روابط عمومی شهرداری کازرون