• امروز : سه شنبه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Tuesday - 3 October - 2023

مراسم گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی و تجلیل از آتش‌نشانان شهرداری قیر در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و پویش «ایران سرسبز- ایران قوی»، «محمد رضا علیپورنسب » شهردار قیر و «محمد سعید احمدی» رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قیروکارزین تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.* بیانیه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت فرارسیدن سی و‌چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و فیلم خونین ۱۵خرداد.. اکران بنر # بلوار امام حسین(ع) شهر قیر#در آستانه سی وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اجرای پروژه عمرانی مشارکتی موزاییک فرش پیاده راه مسجد و حسینه اهل بیت (ع) شهر ما خانه ما شعار زیبا و همیشگی است که همه ما حتی برای یک بار هم که شده در کتاب ها و دیوار های شهر خوانده‌ایم ولی کم تر در مورد جنبه های آن تفکر کردیده ایم و در حد یک شعار مانده است. بازدیدمیدانی شهردارقیر از پروژه های عمرانی دردست اجرای شهرداری دیدار شهرداربه اتفاق رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر با رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قیروکارزین پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت ولادت امام رضا (ع) هم اکنون* حضور مهندس علیپور نسب سکاندار مدیریت شهری قیر به اتفاق مهندس کاوسی شهردار امام شهر، مهندس جمالی شهردار مبارک آباد و مهندس ابراهیمی شهردار شهر افزر در همایش شهرداران استان فارس # شهرستان بوانات پیام تبریک شهردار ؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت فرارسیدن هفته کرامت اجرای قیرپاشی و آسفالت معابر شهری/ قاموس نهم و ولیعصر هشتم شهر کارزین تشکیل میز ارتباطات مردمی در محل مصلی نماز جمعه شهر قیر و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر آئین گرامیداشت روز روابط عمومی و تجلیل از مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی شهرستان قیروکارزین برگزارشد. روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد.

به منظور پیگیری مشکلات شهر اشکنان صورت پذیرفت:

دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اشکنان با سرپرست جدید فرمانداری لامرد

• 16 اردیبهشت 1402 - 8:33
دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اشکنان با سرپرست جدید فرمانداری لامرد
کمبود سرای ورزشی و پیگیری احداث سالن مجهز ورزشی جهت استفاده ورزشکاران و برگزاری مسابقات مختلف ورزشی، رفع خاموشی برخی نقاط مسیر اشکنان-لامرد به ویژه حدفاصل اشکنان - بریو، ادامه پیگیری های لازم جهت احداث مجتمع فرهنگی، ورزشی بانوان اشکنان، پیگیری جهت روکش آسفالت خیابان اصلی شهر اشکنان به دلیل افزایش ترددهای وسائط نقلیه و… از جمله موضوعاتی بود که از سوی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اشکنان در دیدار با سرپرست محترم فرمانداری مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان؛ شهردار اشکنان به همراه رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، با مهندس خضری سرپرست جدید فرمانداری شهرستان دیدار نمودند.

حسین خسروی شهردار اشکنان گفت: این دیدار به مناسبت انتصاب آقای مهندس خضری صورت پذیرفته است و مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان برای ایشان در این سمت آرزوی موفقیت می نماید.

غلامی نیا رئیس شورای اسلامی اشکنان نیز در این باره گفت: با توجه به وجود برخی مشکلات و کمبودهای موجود در حوزه های مختلف، این مشکلات و کمبودها به صورت مکتوب و شفاهی به مهندس خضری منعکس گردید.

نماینده مردم شهر اشکنان گفت: کمبود سرای ورزشی و پیگیری احداث سالن مجهز ورزشی جهت استفاده ورزشکاران و برگزاری مسابقات مختلف ورزشی، رفع خاموشی برخی نقاط مسیر اشکنان-لامرد به ویژه حدفاصل اشکنان – بریو، ادامه پیگیری های لازم جهت احداث مجتمع فرهنگی، ورزشی بانوان اشکنان، پیگیری جهت روکش آسفالت خیابان اصلی شهر اشکنان به دلیل افزایش ترددهای وسائط نقلیه و… از جمله موضوعاتی بود که از سوی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اشکنان در دیدار با سرپرست محترم فرمانداری مطرح گردید که امیدواریم با پیگیری مسئولان، مشکلات و کمبودهای موجود رفع شوند.

گفتنی است مهندس خضری در فروردین ماه جاری از سوی استاندار محترم فارس به عنوان سرپرست جدید فرمانداری لامرد منصوب شد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان
  • منبع : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان