در ادامه یکشنبه های مردمی شهرداری لامِرد انجام گرفت :

دیدار عمومی شهردار،مسئولان واحدهای شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد با شهروندان عزیز

• 09 آذر 1401 - 8:16
در ادامه ی یکشنبه های مردمی شهرداری لامرد دیدار عمومی شهردار، مسئولان واحدهای شهرداری لامِرد و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد با شهروندان عزیز در اولین یکشنبه آذرماه ...

در ادامه یکشنبه های مردمی شهرداری لامِرد انجام گرفت :

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، در ادامه ی یکشنبه های مردمی شهرداری لامرد دیدار عمومی شهردار، مسئولان واحدهای شهرداری لامِرد و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد با شهروندان عزیز در اولین یکشنبه آذرماه ۱۴۰۱ انجام گرفت.

در این دیدار شهردار، مسئولان واحدهای شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد از ساعت ٨ صبح تا ۱۳ پاسخگوی مشکلات و درخواست های شهروندان عزیز لامِردی بودند. در این دیدار درخواست های ساکنین محترم محلّات شهر لامِرد در حضور شهردار و اعضای محترم شورای شهر مشکلات و مسائل شهری موجود در محل سکونت خود را مطرح که موارد مطرح شده ی همشهریان بزرگوار به صورت حضوری مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت. لازم به توضیح است دیدارهای عمومی و چهره به چهره شهردار لامِرد با شهروندان عزیز روزهای یکشنبه هر هفته در محل دفتر شهردار انجام می گیرد