در ادامه یکشنبه های دیدارهای مردمی شهردار لامِرد انجام گرفت :

دیدار عمومی شهردار،مسئولان واحدهای شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد با شهروندان عزیز

• 01 آذر 1401 - 8:32
در ادامه ی یکشنبه های دیدار عمومی شهردار لامرد، دیدار عمومی شهردار، مسئولان واحدهای شهرداری  و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد با شهروندان عزیز در آخرین یکشنبه آبان ماه ۱۴۰۱ ...

در ادامه یکشنبه های دیدارهای مردمی شهردار لامِرد انجام گرفت :

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، دیدار عمومی شهردار، مسئولان واحدهای شهرداری  و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد با شهروندان عزیز در آخرین یکشنبه آبان ماه ۱۴۰۱ انجام گرفت.
در این دیدار شهردار، مسئولان واحدهای شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر لامِرد از ساعت ٨ صبح تا ۱۳ پاسخگوی مشکلات و درخواست های شهروندان عزیز لامِردی بودند. در این دیدار  ساکنین محترم محلّات شهر لامِرد در حضور شهردار و اعضای محترم شورای شهر مشکلات و مسائل شهری موجود در محل سکونت خود را مطرح که موارد مطرح شده ی همشهریان بزرگوار به صورت آنی و حضوری مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
لازم به توضیح است دیدارهای عمومی و چهره به چهره شهردار لامِرد با شهروندان عزیز روزهای یکشنبه هر هفته در محل دفتر شهردار انجام می گیرد