• امروز : سه شنبه - ۷ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Tuesday - 28 November - 2023

*نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان *جلسه هم اندیشی رئیس شورای اسلامی شهرقیر با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قیروکارزین در خصوص بررسی راهها و محور های مواصلاتی شهرستان* ارتقاء سرانه فضای سبز شهر یکی دیگرازاولویت های مدیریت شهری با هدف ایجادآرامش روحی وروانی شهروندان محترم استکبار ستیزی محوری‌ترین پیام انقلاب اسلامی است . آیین روز ۱۳ آبان ماه فرصتی است تا انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تبیین شود. پیام شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت روزبسیج دانش آموزی و روز نوجوان جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم ۱۳ آبان در شهرستان قیروکارزین و به ریاست مسلم رحیمی فرماندار و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر و سایر اعضای ستاد بزرگداشت۱۳ آبان، امروز ۷ آبان ماه ؛در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید. *جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مراسم باشکوه روز ملی شهرستان قیروکارزین* تداوم پیگیری مسائل و مشکلات شهرداری و شهر قیر در دیدار شهردار به همراه رئیس شورای اسلامی شهرقیر با سید سجاد انوشه معاونت امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور در دومین روز سفر به تهران آغاز هفته نکوداشت پدافند غیرعامل از۳ لغایت۸ آبانماه با شعار (( ایران پایدار ، به وسعت ایمان، به بلندای امید)) گرامی باد.. بیانیه شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیر عامل.

دیدار عیدانه مدیران شهری لار با نیروهای خدمات رسان و مسافران نوروزی

• 03 فروردین 1402 - 16:00
دیدار عیدانه مدیران شهری لار با نیروهای خدمات رسان و مسافران نوروزی
سرپرست شهرداری لار به همراه رئیس شورای اسلامی این شهر، شب گذشته 2 فروردین ماه به طور سرزده به دیدار آتش نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار، نیروهای جمعیت هلال احمر لارستان و همچنین مهمانان نوروزی رفتند.

سرپرست شهرداری لار به همراه رئیس شورای اسلامی این شهر، شب گذشته ۲ فروردین ماه به طور سرزده به دیدار آتش نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار، نیروهای جمعیت هلال احمر لارستان و همچنین مهمانان نوروزی رفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این دیدارهای سرزده عیدانه که به طور جداگانه انجام شد، ابتدا ابوالفضل سعیدی حقیقی سرپرست شهرداری لار، خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر و سعید منشی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری این شهر با حضور در دو ایستگاه آتش نشانی شهر قدیم و شهر جدید، با آتش نشانان دیدار کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر لار در جمع آتش نشانان ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، از تلاش و خدمات ارزنده این عزیزان تقدیر کرد و گفت: آتش نشانان و امدادگران، فرشتگان نجاتی هستند که در زمان وقوع حوادث، حضورشان در جمع مردم آرام بخش روح و روان می باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر لار با بیان اینکه مجموعه مدیریت شهری در تمامی عرصه ها با مردم در ارتباط بوده، افزود: این امر موجب افتخار ماست و انشاالله در سالی که از سوی مقام معظم رهبری سالِ «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شده، نقش ارزنده ای در تحقق این شعار ایفا کنیم.

ابوالفضل سعیدی حقیقی سرپرست شهرداری لار هم، ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، گفت: باید تلاش کنیم تا در انجام ماموریت ها، خدمت رسان خوبی برای مردم باشیم.

در ادامه این دیدار، مدیران شهری پای حرف دل آتش نشانان نشستند.

سرپرست شهرداری لار، رئیس شورای شهر و رئیس سازمان آتش نشانی سپس با حضور در “ایستگاه خدمات بشر دوستانه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به مسافرین یادمان امدادگر شهید مجید رضا صفایی” مستقر در بوستان ندای بهار، با امدادگران دیدار کردند و از نزدیک در جریان چگونگی خدمات رسانی امدادگران به مسافران نوروزی قرار گرفتند.

آخرین مقصد مدیران شهری لار بوستان ملت (پارک شهر) محل اسکان مهمانان نوروزی بود. سرپرست شهرداری لار و رئیس شورای شهر با حضور در این مکان با مسافران دیدار کردند و ضمن بررسی نحوه خدمات رسانی ستاد تسهیلات سفر به مسافران، بسته های فرهنگی روابط عمومی شهرداری لار را به مهمانان اهدا کردند.