به مناسبت فرا رسیدن روز ارتش جمهوری اسلامی ایران

دیدار مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری با فرمانده ارشد نظامی آجادر استان های فارس و کهگیلویه و بویر احمد

• 12 اردیبهشت 1401 - 14:52

مدیر کل دفتر امور شهری و شورا های استانداری فارس یه مناسبت فرا رسیدن ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفتر فرمانده ارشد نظامی آجا در استان های فارس و کهگیلویه و بویر احمد حضور یافت و با وی دیدار و گفتگو کرد.   بمناسبت فرا رسیدن ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی […]

بمناسبت فرا رسیدن ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران ، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری در محل دفتر فرماندهی نظامی آجا در استانهای فارس و کهکیلویه و بویراحمد حضور یافت و با وی دیدار و گفتگو کرد .

در این دیدار صمیمی طهماسبی ضمن تبریک این روز به فرماندهی ارشد نظامی آجا دراستان های فارس وکهگیلویه وبویر احمدوسایرارتشیان غیور و حافظان کیان نظام مقدس اسلامی گفت : رشادت ها و فداکاریهای برادران عزیز ارتشی در طول دوران دفاع مقدس و همچنین سایر میدانهای نبرد در حوزه های زمینی ، هوایی و دریایی بر کسی پوشیده نیست .
وی گفت : ارتش مقتدر ، توانمند و مسلح به فناوریهای نظامی روز دنیا جرأت هر گونه شیطنت و آسیب رساندن به کیان ایران اسلامی رااز دشمنان  سلب می کند .
در این دیدار امیر سرتیپ رضائی ضمن تقدیر از حضور مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گفت :
هماهنگی و همراهی مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه سیاسی ، اقتصادی ، نظامی و سایر حوزه در کشور ضامن بقا و دوام این نظام الهی بوده و می تواند آنرا بدست صاحب اصلی آن برساند .

• نویسنده : امور شهری استانداری فارس
  • منبع : سایت استانداری فارس