• 04 خرداد 1401 - 13:55

زیبا سازی آرامستان، آرامشی برای زائرین اهل قبور
✅ به گزارش روابط عمومی شهرداری داراب، با توجه به اهمیت زیباسازی منظر آرامستان بهشت مجتبی(ع) شهر داراب، معاونت خدمات شهری شهرداری داراب طرح فضاسازی و بهسازی این آرامستان را با اعتباری قریب به یک میلیارد تومان اجرایی نموده است.زیبا سازی آرامستان
✅ مهندس فرهادی معاون خدمات شهری شهرداری داراب در این خصوص بیان داشت: در این طرح دیوار ورودی آرامستان بهشت مجتبی(ع) نقاشی و با ابیات شعر زیبا سازی شده است و با هدف احیا و نگهداری فضای سبز آرامستان و جداسازی آب شرب از آب فضای سبز یک حلقه چاه آب تجهیز و شبکه انتقال آب آن نیز در حال اجرا است.

✅ فرهادی با اشاره به ادامه روند زیباسازی آرامستان امام حسن مجتبی(ع) داراب افزود: روشنایی مجموعه آرامستان نیز درحال اجرا و تکمیل است و در صدد هستیم که محیطی آرام و زیبا برای زائرین اهل قبور ایجاد کنیم.