زیر سازی و بهسازی معابر

زیرسازی لاین شرقی بلوار امام رضا(ع) شهر کُره ای

• 23 خرداد 1401 - 13:30
زیرسازی لاین شرقی بلوار امام رضا(ع) شهر کُره ای

شهردار کُره ای از انجام عملیات زیرسازی و آماده سازی لاین شرقی بلوار امام رضا (ع) جهت اجرای آسفالت خبر داد . به گزارش روابط عمومی شهرداری کُره ای در راستای تأمین رفاه ، آسایش و جلب رضایت مندی شهروندان و به منظور اجرا و تأمین زیرساخت های اصولی معابر در حال حاضر  عملیات زیرسازی […]

به گزارش روابط عمومی شهرداری کُره ای در راستای تأمین رفاه ، آسایش و جلب رضایت مندی شهروندان و به منظور اجرا و تأمین زیرساخت های اصولی معابر در حال حاضر  عملیات زیرسازی و آماده سازی جهت اجرای آسفالت لاین شرقی بلوار امام رضا (ع) به اتمام رسیده است و با اتمام زیرسازی و آماده سازی بستر این معبر، عملیات آسفالت آن با مساحت ۱۵۰۰۰ متر مربع با اعتبار بالغ بر بیست میلیارد ریال انجام خواهد گرفت . این پروژه با هدف تسهیل در رفت و آمدی ایمن و ایجاد بستری مناسب جهت رضایتمندی ساکنین و روان شدن ترافیک صورت خواهد گرفت .

1. با تشکر از تمامی مسئولانی که در اجرای این پروژه تلاش و همت خود را به کار بسته اند. خدا قوّت