• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

شهردار لار:

سامانه پیامکی عوارض نوسازی شهرداری لار به منظور تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و پرداخت غیر حضوری عوارض از دهه مبارک فجر سال گذشته راه اندازی شده است

• 27 اردیبهشت 1401 - 18:36
نواز شریفی لاری شهردار لار ضمن تقدیر و تشکر از شهروندان فهیم و عزیز که با پرداخت به موقع عوارض نوسازی، همچون گذشته یار و همراه مجموعه مدیریت شهری در خدمات رسانی بهتر به شهر و شهروندان بوده و خواهند بود، گفت: شهروندانی که مشخصات ملک خود را برای ثبت در سامانه پیامکی عوارض نوسازی به شماره 100080200 ارسال نموده و یا به صورت حضوری فرم پرداخت عوارض را تکمیل کرده؛ ولی تاکنون پیامک پرداخت عوارض را دریافت نکرده اند می توانند تا قبل از پایان اردیبشهت ماه جاری با مراجعه به واحد نوسازی شهرداری لار نسبت به رفع اشکال اقدام نموده و از تعرفه خوش حسابی عوارض نوسازی و تخفیف خدمات بهره مند شوند.

نواز شریفی لاری شهردار لار ضمن تقدیر و تشکر از شهروندان فهیم و عزیز که با پرداخت به موقع عوارض نوسازی، همچون گذشته یار و همراه مجموعه مدیریت شهری در خدمات رسانی بهتر به شهر و شهروندان بوده و خواهند بود، گفت: شهروندانی که مشخصات ملک خود را برای ثبت در سامانه پیامکی عوارض نوسازی به شماره ۱۰۰۰۸۰۲۰۰ ارسال نموده و یا به صورت حضوری فرم پرداخت عوارض را تکمیل کرده؛ ولی تاکنون پیامک پرداخت عوارض را دریافت نکرده اند می توانند تا قبل از پایان اردیبشهت ماه جاری با مراجعه به واحد نوسازی شهرداری لار نسبت به رفع اشکال اقدام نموده و از تعرفه خوش حسابی عوارض نوسازی و تخفیف خدمات بهره مند شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ نواز شریفی لاری ادامه داد: سامانه پیامکی عوارض نوسازی به منظور تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و پرداخت غیر حضوری عوارض از دهه مبارک فجر سال گذشته راه اندازی شده و تا کنون قریب به هشت هزار قبض الکترونیکی از طریق این سامانه صادر و برای شهروندان ارسال شده است.