• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

به مناسبت هفته شهرداری ها و دهیاری ها؛

سخنرانی شهردار در بین الصلاتین نمازجمعه اشکنان

• 18 تیر 1401 - 18:08
سخنرانی شهردار در بین الصلاتین نمازجمعه اشکنان
در چهارمین روز از هفته نکوداشت شهرداری ها و دهیاری ها به همت شهرداری اشکنان و با همکاری ستاد برگزاری نماز جمعه صورت پذیرفت:

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ در چهارمین روز از هفته نکوداشت شهرداری ها و دهیاری ها، با هماهنگی ستاد برگزاری نمازجمعه، شهردار اشکنان در بین الصلاتین نمازجمعه ضمن ارائه گزارش عملکرد، برنامه های آتی شهرداری در حوزه های مختلف از جمله عمرانی را بیان نمود‌.

حسین خسروی در بخشی از سخنان خود با اشاره به طرح اقدام ملی مسکن گفت: اقدامات اولیه از جمله الحاق به طرح اراضی و دیگر کارهای مقدماتی این طرح انجام شده است، و به دلیل مزیت های این طرح ملی از نظر رایگان بودن ایجاد زیرساخت هایی از قبیل برق ، گاز ، آب و مخابرات از جوانان واجد شرایط خواست تا از این فرصت استفاده بهینه نمایند.

خسروی در خصوص پروژه های عمرانی شهرداری گفت: بهسازی بیش از ۸۰ هزار متر مربع معابرخاکی،احداث کانال دفع آبهای سطحی ، بهسازی پارک محله ای آبدوان، اصلاح بخش هایی از پارک شاهد و بوستان نفت، آسفالت معابر و… از جمله پروژه های در دست اقدام این شهرداری می باشد.

شهردار اشکنان افزود: درخواست ما از مسئولان شهرستانی به خصوص نماینده محترم این است که با توجه به خطر آفرین بودن تنها مسیر اصلی شهر و تردد وسایط نقلیه سنگین در آن، نسبت به جذب اعتبار لازم جهت تکمیل مسیر جایگزین در خیابان‌۴۵ متری پیگیری و‌اهتمام لازم را انجام دهند تا بتوانیم از حوادث احتمالی ناشی از بار ترافیکی مسیر اصلی، پیشگیری نمائیم.

وی در ادامه به مشکلات پیش آمده در خصوص خرید و فروش املاک برای برخی از همشهریان پرداخت و گفت: از همه همشهریان گرامی درخواست میکنم قبل از هرگونه خرید و فروش املاک، از شهرداری استعلام بگیرند تا شاهد مشکلات بعدی برای طرفین‌معامله نباشیم.

شهردار اشکنان در پایان از همراهی امام جمعه محترم در پیگیری امور شهری و همکاری ستاد برگزاری نمازجمعه در اختصاص زمان سخنرانی، تشکر و قدردانی نمود.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان
  • منبع : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان