• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024

سخنرانی شهردار نی ریز در بین الصلاتین نماز جمعه به مناسبت هفته شهرداری ها و دهیاری ها

• 20 تیر 1401 - 7:59
حامد فرغت شهردار نی ریز در بین خطبه های نماز جمعه هفدهم تیر ماه به مناسبت هفته شهرداری ها و دهیاری ها سخنانی را ایراد نمود.

فرغت به گزارش عملکرد این دوره از مدیریت شهری و نیز توضیحاتی درمورد چگونگی مدیریت شهری پرداخت و افزود؛
همانطور که اطلاع دارید شهرداریها سازمانهای وابسته به وزارت کشور اما نهادهای عمومی غیر دولتی هستند که اجرای پروژه های آنها وابسته به پرداخت عوارض توسط شهروندان است که یکی از عمده ترین تفاوتهای شهرداریها با سایر نهادها و دستگاهای اجرایی در شرح وظایف شهرداریها و گستردگی و تنوع فعالیت شهرداری ها است.

شهردار نی ریز خاطر نشان کرد: مسائل مربوط به عمران شهری، خدمات و نظافت شهر، صدور پروانه های ساختمانی و مجوز های ساخت و ساز، تاسیسات و ابنیه در حریم شهر، حمل و نقل درون و برون شهری، فضای سبز و زیباسازی شهری، آتش نشانی و خدمات ایمنی و… بخشی از فعالیت گسترده شهرداری ها است که میتوان از آنها نام برد.

در ادامه شهردار نی ریز افزود:
اصلی ترین تفاوت شهرداری ها با سایر دستگاه های اجرایی در این است که شهرداری ها همزمان مکلف به مدیریت هزینه و مدیریت درآمدند.
یکی از راههای درآمد شهرداریها اخذ عوارض و بهای خدماتی است که مردم پرداخت میکنند اما در مجموعه شهرداری وشورای اسلامی شهر نی ریز علی رغم تمام مشکلات اقتصادی که درکشور وجود دارد، هیچ گاه عوارض و بهای خدمات شهرداری متناسب باشیب تند تورم افزایش داده نشده است.
یکی دیگر ازمواردی که راهکار اصلی و بخشی از درآمدهای پایدار اصلی شهرداری می باشد، قدر السهم شهرداریها از مالیات برارزش افزوده است.
که بنده در جلسه ای که به مناسبت گرامیداشت هفته شهرداری ها و دهیاری ها در محضر استاندار معظم فارس دکتر ایمانیه بودیم، این مطلب را خدمت ایشان عرض کردم که مردم و شهرداران استان توقع دارند نحوه محاسبه و نحوه توزیع سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده شفاف باشد تا برای همه مردم روشن باشد، اگر مالیات بر ارزش افزوده روشن باشد آن زمان مردم و مسئولین میتوانند سهم خود را از این پتانسیل قانونی مطالبه کنند،
که مورد استقبال ایشان قرار گرفت و قرار شد در جلساتی فشرده با سازمان امورمالیاتی این مشکل برطرف گردد.

یکی دیگر از راههای درآمد شهرداری ها تلاش هر شهر استفاده از ظرفیتهای بومی و محلی همان شهر است، در این راستا همه ما بر این عقیده هستیم که یکی ازظرفیتها ‌و پتانسیلهای اصلی موجود در نی ریز همین مواهب الهی معادن سطح شهر و شهرستان است.
موضوعی که شهرداری وشورای اسلامی شهرنی ریز از ازچهارسال پیش باتلاش وکوشش وممارست وپایمردی تعدادزیادی ازبزرگان ومسئولین ودلسوزان شهر و در رأس حضرت آیت الله فقیه امام جمعه فقید و پدر معنوی شهرستان، موضوع معدن شهرداری پیگیری شد و ان شاءالله ظرف چندروز و چندهفته آینده توافقات انجام خواهد پذیرفت و گزارش مفصلی دراین زمینه را خدمت شهروندان عزیز ارائه خواهیم کرد.
شهردار نی ریز آماری ازبودجه پنج سال اخیرشهرداری را به سمع و نظر مدعوین ارائه نمود.

ایشان درپایان ازهمه شهروندان عزیز صاحبان اصلی شهر و شهرداری، مسئولین رده های مختلف شهرستان، اعضای محترم شورای اسلامی شهر، فرماندار معزز، اعضای محترم شورای تامین، اعضای محترم شورای اداری، روسای ادارات ونهادها، روحانیت محترم معزز و پرهیزگارشهرستان نی ریز، کسبه وبازاریان وصاحبان مشاغل، مهندسین عزیز و باسوادشهر، معاونین، مدیران، کارکنان، کارمندان وکارگران خدوم شهرداری شهرستان نی ریز که در ساختن شهری زیباتر، پاکیزه تر، سرسبزتر، آرام تر ودریک کلام آبادتر از آنچه که هست همکاری میکنند سپاسگذاری کرده و از ستاد محترم برگزاری نمازجمعه و از امام جمعه محترم که این وقت را به ایشان دادند که بتوانند درخدمت مردم عزیز باشند قدردانی نموده و اعیاد پیش رو را نیز خدمت همه نمازگزاران تبریک عرض کردند.