• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

شهردار لار تاکید کرد؛

سرعت بخشی همراه با دقت عمل در روند پیشرفت پروژه های در حال اجرا

• 18 مرداد 1401 - 20:20
سرعت بخشی همراه با دقت عمل در روند پیشرفت پروژه های در حال اجرا
شهردار لار از پروژه های در حال اجرای شهرداری بازدید کرد و روند پیشرفت این پروژه ها را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ نواز شریفی لاری در بازدید از پروژه های در حال اجرا، بر سرعت بخشی همراه با دقت عمل در روند پیشرفت پروژه ها تاکید کرد.

تعمیر و مرمت خانه تاریخی محمودی، مراحل پایانی عملیات جدول گذاری کوچه لاله ۱۶ محله کهویه، بهسازی خیابان انتهای بلوار آزادی (چهل متری دوم)، بهسازی ورودی بوستان ملت (پارک شهر)، اجرای عملیات تاسیسات مکانیکی ساختمان جدید شهرداری لار، ادامه عملیات محوطه سازی پارک محله ای جنب حسینیه حضرت قمر بنی هاشم (ع)، عملیات پر کردن حفاری های ادارات خدمات رسان با آسفالت گرم و پر کردن چاله ها و لکه گیری معابر با آسفالت سرد و احداث باغچه در محوطه زورخانه حضرت قمر بنی هاشم (ع) از جمله پروژه هایی بود که شهردار لار از آن بازدید کرد.