شهرداری کارزین

• 12 آذر 1401 - 14:36
سردار شهید داوود جعفری دومین شهید مدافع حرم قیروکارزین

سردار شهید داوود جعفری دومین شهید مدافع حرم قیروکارزین

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کارزین پیکر مطهر سردار شهید مدافع حرم داوود جعفری از مستشاران نیروی هوافضای سپاه پاسداران در سوریه، امروز با حضور مسئولان، فرماندهان نظامی و مردم شهیدپرور دهستان کارزین تشییع شد. پیکر این شهید مدافع حرم در شهرک ولیعصر قلات از توابع قیر و کارزین که زادگاه شهید جعفری است، با حضور گسترده مردم، تشییع شد. پیکر مطهر شهید مدافع حرم سردار جعفری پیکر شهید جعفری در زادگاهش مورد استقبال قرار گرفت و سپس طی مراسم وداع در روستای قلات برگزار شد. پیکر این شهید در حرم مطهر احمد ابن موسی شاهچراغ علیه السلام تشییع و در صحن این حرم مطهر به خاک سپرده می‌شود.

در توضیح علت شهادت این نیروی سپاه آمده است که وی با انفجار بمب کنار جاده‌ای در حوالی دمشق، روز یکم آذرماه به شهادت رسید. سپاه، رژیم صهیونیستی را عامل به شهادت رساندن شهید جعفری اعلام کرده است.سردار شهید داود جعفری از کارکنان هوا فضای سپاه بود که در حین عملیات مستشاری در کشور سوریه در تاریخ یکم آذرماه توسط ایادی رژیم صهیونسیتی به درجه رفیع شهادت نایل آمد، داوود جعفری از جمله پاسدارانی بود که در زمستان سال ۱۳۹۴ به‌همراه جمعی از همکارانش و سردار فدوی فرمانده وقت نیروی دریایی سپاه به دیدار رهبر انقلاب رفتند، رهبری از آن‌ها قدردانی کرد و به سردار فدوی و چهار تن از آن‌ها نشان فتح داد. دلیل آن قدردانی، دستگیری ملوانان آمریکایی در خلیج فارس بود که تصویرش در رسانه‌ها و فضای مجازی به‌صورت گسترده منتشر شد.

بعدازظهر ۲۲ دی ۱۳۹۴ دو فروند قایق جنگی آمریکا که حامل ۱۰ ملوان آمریکایی و سلاح‌های نیمه‌سنگین جنگی بود، غیرقانونی وارد آب‌های سرزمینی ایران شد. آن قایق‌ها توسط نیرو‌های سپاه متوقف و سرنشینانش دستگیر شدند. مقامات آمریکایی ابتدا ادعا کردند که قایق‌ها به‌دلیل نقص فنی وارد آب‌های ایران شدند، اما سپس گفتند که در مسیریابی اشتباه صورت گرفته است، در نهایت با عذرخواهی مقامات آمریکایی، ملوانان بازداشتی آزاد شدند.

• نویسنده : روابط عمومي شهردرای
  • منبع : روابط عمومي شهردرای