• امروز : یکشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 3 December - 2023

*نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان *جلسه هم اندیشی رئیس شورای اسلامی شهرقیر با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قیروکارزین در خصوص بررسی راهها و محور های مواصلاتی شهرستان* ارتقاء سرانه فضای سبز شهر یکی دیگرازاولویت های مدیریت شهری با هدف ایجادآرامش روحی وروانی شهروندان محترم استکبار ستیزی محوری‌ترین پیام انقلاب اسلامی است . آیین روز ۱۳ آبان ماه فرصتی است تا انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تبیین شود. پیام شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت روزبسیج دانش آموزی و روز نوجوان جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم ۱۳ آبان در شهرستان قیروکارزین و به ریاست مسلم رحیمی فرماندار و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر و سایر اعضای ستاد بزرگداشت۱۳ آبان، امروز ۷ آبان ماه ؛در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید. *جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مراسم باشکوه روز ملی شهرستان قیروکارزین* تداوم پیگیری مسائل و مشکلات شهرداری و شهر قیر در دیدار شهردار به همراه رئیس شورای اسلامی شهرقیر با سید سجاد انوشه معاونت امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور در دومین روز سفر به تهران آغاز هفته نکوداشت پدافند غیرعامل از۳ لغایت۸ آبانماه با شعار (( ایران پایدار ، به وسعت ایمان، به بلندای امید)) گرامی باد.. بیانیه شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیر عامل.

شهرداری جویم/ترمیم مسیرهای حفاری گاز/خرداد ۱۴۰۲

• 03 خرداد 1402 - 22:41
شهرداری جویم/ترمیم مسیرهای حفاری گاز/خرداد ۱۴۰۲

آغاز اجرای عملیات ترمیم مسیرهای حفاری شرکت گاز در شهر جویم عملیات ترمیم مسیرهای حفاری شرکت گاز در شهر جویم توسط شهرداری آغاز شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری جویم، اجرای عملیات ترمیم مسیرهای حفاری شرکت گاز که همراه با بازدید شهردار و شورای اسلامی شهر بود، آغاز گردید. لازم به ذکر است؛ تسریع در […]

آغاز اجرای عملیات ترمیم مسیرهای حفاری شرکت گاز در شهر جویم

عملیات ترمیم مسیرهای حفاری شرکت گاز در شهر جویم توسط شهرداری آغاز شد.

لازم به ذکر است؛ تسریع در اتمام این عملیات از سوی شهرداری جویم در راستای ارتقای آسایش شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

۳خرداد ماه ۱۴۰۲

روابط عمومی شهرداری جویم