شهرداری نی ریز برترین شهرداری فارس در حوزه سرمایه گذاری

• 28 اردیبهشت 1401 - 8:18
شهرداری نی ریز برترین شهرداری فارس در حوزه سرمایه گذاری
در همایش شهرداران استان فارس، شهرداری نی ریز به عنوان شهرداری برتر در حوزه ایجاد درآمد و جذب سرمایه گذار شناخته شد.

در روز سه شنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ تمامی شهرداران استان فارس در سالن شهید امامی استانداری گرد هم آمدند.

همایش شهرداران که به همت معاونت هماهنگی امور عمرانی و دفتر کل امور شهری و شوراهای استان در استانداری فارس با حضور سایر مدیران کل مرتبط با امور مدیریت شهری برگزار شد میزبان مهندس فرغت شهردار نی ریز به عنوان شهردار برتر در حوزه درآمد و جذب سرمایه بود.

مهندس فرغت در سخنرانی خود برای شهرداران فارس به تشریح اقدامات زیربنایی شهرداری نی ریز در زمینه توسعه خدمات الکترونیک و همچنین پروژه احداث مجتمع فرهنگی، ورزشی، آموزشی فولاد غدیر بوستان آزادی شهر نی ریز که با مشارکت شهرداری نی ریز و مجتمع فولاد غدیر نی ریز در حال اجراست پرداخت و نکاتی در خصوص نوع قراردادهای جذب سرمایه گذار و ایجاد درآمد در شهرداری ها به ویژه تشریح مفاد شیوه نامه نحوه سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در شهرداری ها را خطاب به شهرداران استان فارس بیان نمود که با استقبال و تقدیر ویژه معاون محترم عمرانی استانداری و مدیر کل محترم دفتر امور شهری و شوراهای استان فارس همراه بود.

در این همایش سراسری علاوه بر دکتر رضایی معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس و دکتر طهماسبی مدیرکل دفتر امور شهری، مدیرکل حراست استانداری فارس حضور داشتند و در مورد موضوعات جلسه مباحث مهمی را به شهرداران استان فارس اعلام نمودند.