شهرستان بختگان

شهردار شهر آباده طشک طی پیامی ۱۴ تیرماه روز شهرداری ها و دهیاری ها را تبریک گفت.

• 14 تیر 1401 - 13:08

به گزارش روابط عمومي شهرداری آباده طشک،جلال جعفری شهردار آباده طشک طی پیامی چهاردهم تیرماه روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را به مجموعه مدیریت شهری تبریک گفت. در متن این پیام آمده است: چهاردهم تیرماه زمینه ساز ایجاد همدلی  و همکاری بیشتر جامعه شهروندی با نهاد مردمی شهرداری است و در همین راستا ایجاد فرصتی مغتنم برای تکریم […]

در متن این پیام آمده است:

چهاردهم تیرماه زمینه ساز ایجاد همدلی  و همکاری بیشتر جامعه شهروندی با نهاد مردمی شهرداری است و در همین راستا ایجاد فرصتی مغتنم برای تکریم و پاسداشت خدمات و زحمات ارزشمند  همه تلاشگران مجموعه شهرداری آباده طشک که بی دریغ برای عمران و آبادانی شهر شبانه روز در حال خدمت رسانی هستند.

بدون تردید نامگذاری یک روز در تقویم ملی به نام روز شهرداری ها ،نشان‌دهنده شأن، منزلت و نیز جایگاه ویژه شهرداری ها در ایجاد محیط امن و توأم با آرامش برای همشهریان عزیز به واسطه خدمات مطلوب و بی‌منت است.

بدینوسیله اینجانب بعنوان شهردار آباده طشک ضمن تبريک اين روز، از خدمات خالصانه همه همکاران پرتلاش و خدوم خود در مجموعه شهرداری تقدير و تشکر نموده و از درگاه خداوند متعال توفيقات روز افزون همراه با سعادت و سلامتی را برای همه تلاشگران و زحمتکشان اين عرصه مسئلت دارم.

جلال جعفری
شهردار آباده طشک