• 19 مرداد 1401 - 17:33

*# شهرقیر* قدردانی شهردار قیر از مردم و هیئت‌های عزاداری شهردار قیر از همراهی هیئت های مذهبی و دستگاه‌های خدمت رسان در ایام عزاداری امام حسین(ع) قدردانی کرد. به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر؛ محمد رضا علیپورنسب شهردار از مشارکت شهروندان و هیئت‌های مذهبی در هر چه باشکوه‌تر برگزاری عزاداری‌های دهه نخست محرم […]

*# شهرقیر*

قدردانی شهردار قیر از مردم و هیئت‌های عزاداری

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر؛ محمد رضا علیپورنسب شهردار از مشارکت شهروندان و هیئت‌های مذهبی در هر چه باشکوه‌تر برگزاری عزاداری‌های دهه نخست محرم و همچنین حفظ نظم و پاکیزگی شهر قدردانی و تشکر کرد.

علیپورنسب شهردارقیر با آرزوی قبولی عزاداری‌های خالصانه شهروندان گفت: هیئت‌های مذهبی ، بی‌شک کارنامه‌ای پرافتخار و ریشه‌دار در بزرگداشت شعائر حسینی به‌ویژه سنت شکوهمند عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) دارند.

و ی افزود: همکاری و مشارکت مردم با نیروهای زحمتکش شهرداری در نظافت و تمیز نگه‌داشتن شهر در این ایام، نشان‌دهنده فرهنگ بالای شهروندان است.

شهردار قیر با اشاره به نقش مؤثر هیئت‌های حسینی و گروه‌های مردمی برای حفظ پاکیزگی و نظم شهر، ادامه داد: نیروهای خدوم آتش‌نشانی و خدمات شهری به‌ویژه پاکبانان زحمتکش همچنین نیروی انتظامی ،پلیس راهور ،سپاه وبسیج، هیئت‌های مذهبی و دیگر ادارات و ارگان‌ها نیز در این ایام خدمت گذار عزاداران حسینی بودند و در هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن مراسم دهه نخست محرم، نقش مؤثری داشتند و بدین‌وسیله از زحمات کلیه ادارات و ارگان‌های خدمت رسان که به‌صورت شبانه‌روزی در حال خدمتگزاری به عزاداران حضرت ابا عبداله الحسین (ع) بودند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

خدمت به شهروندان افتخار ما

|روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر