• 13 مهر 1401 - 20:55

*# شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ‍ پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت حضرت مهدی(عج) ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. بسم الله الرحمن الرحیم شهادت مظلومانه امام حسن عسکری(ع) در اوج جوانی، پس از تحمل سال ها حبس و زندان، غمی بزرگ بر […]

*# شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۷/۱۳

‍ پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت حضرت مهدی(عج)

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت مظلومانه امام حسن عسکری(ع) در اوج جوانی، پس از تحمل سال ها حبس و زندان، غمی بزرگ بر دل مسلمین جهان نهاده که انتظار ظهور امام زمان(عج)، التیام بخش آن شده است.
هشتم ربیع الاول، مصادف با آغاز امامت خورشید درخشان جهان بشریت، حضرت ولیعصر(عج) وارث راستین پیـامبر اعـظم (ص) و ائمـه معصـومین (ع) است.

ضمن عرض تسلیت شهادت امام حسن عسکری به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری و جامعه شیعیان جهان به ویژه شهروندان فهیم شهرقیر، آغاز امامت آخرین منجی عالم بشریت، تضمین کننده عدالت، صلح، آزادی و مساوات بر روی کره خاکی را، به همه مسلمانان جهان به ویژه محبان و شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدواریم به زودی جهان به نور ظهور آخرین منجی و عدالت گستر هستی منور گردد و عالم زیر سایه چتر عنایت ولایت و امامت ایشان سامان یابد.

| روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر
ازهمراهی شما بسیارسپاسگزاریم .

• نویسنده : بهنام علیپور
  • منبع : روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر