• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

عزم شهرداری کازرون برای زیباسازی سیمای شهر با ایجاد تغییرات در پارکها

• 07 شهریور 1401 - 10:03
عزم شهرداری کازرون برای زیباسازی سیمای شهر با ایجاد تغییرات در پارکها
شهردار کازرون گفت: باز سازی و بهسازی پارک های سطح شهر به صورت ویژه در دستور کار شهرداری قرار دارد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون مهندس رضا نوذری شهردار کازرون با بیان اینکه بازسازی و بهسازی پارک ها نقش مهمی در بهبود فضای بصری شهر دارد، اظهار کرد:با توجه به اینکه برخی از پارک های سطح شهر دچار فرسایش شده و چهره نامطلوبی دارند، بنابراین باز سازی و بهسازی این پارک هارا به صورت ویژه در دستور کار شهرداری قرار داده ایم.
شهردار کازرون ادامه داد: پارک ها و بوستان ها مکان های هستند که خانواده ها بیشتر اوقات فراغت خود را در آنجا سپری می کنند پس افزایش امنیت و آسایش شهروندان باید در اولویت قرار داشته باشد.
وی ادامه داد: برخی از پارک های سطح شهر در ماه های اخیر از لحاظ سیستم روشنایی مشکل داشتند که با تلاش واحد تاسیسات شهرداری این نواقص هم اکنون برطرف شده است.
وی هدف از احیا و بهسازی این پارک ها را زیبا سازی و ایجاد فضای پر نشاط جهت آسایش و امنیت شهروندان عنوان کرد.
مهندس نوذری گفت: ورودی بوستان رفیع، پارک مردانی،پارک سلمان،پارک سه هکتاری پردیس،پارک بانوان،پارک طالقانی پشت بیمارستان، پارک محله ای بناها واقع در خیابان شهید چمران و پارک محله ای بنفشه از جمله پارک هایی هستند که عملیات بازسازی و بهسازی آنها هم اکنون طی برنامه ای مشخص در حال اجرا است.
وی به رعایت عدالت در توسعه پارک ها و فضای سبز در سطح شهر اشاره کرد و افزود: تمام سعی و تلاش مجموعه شهرداری این است که این پروژه ها به طور مساوی در تمام مناطق شهری اجرا شوند تا همه شهروندان بتوانند از فضای سبز به طور برابر استفاده کنند.
گفتنی است این عملیات شامل کف سازی،بتن ریزی و موزاییک فرش پیاده رو، محوطه سازی،توسعه فضای بازی کودکان، بهبود و اصلاح روشنایی ، بهسازی فضای سبز ، نصب مبلمان شهری (صندلی ،سطل زباله و پایه چراغ روشنایی) رنگ آمیزی مبلمان شهری و بهسازی سرویس بهداشتی می باشد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری کازرون
  • ارسال توسط :