عطر افشانی و گلباران قبور مطهر شهدا به مناسبت هفته بسیج در استهبان

• 03 آذر 1401 - 17:23
عطر افشانی و گلباران قبور مطهر شهدا به مناسبت هفته بسیج در استهبان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان بمناسبت گرامیداشت هفته پر خیر و برکت بسیج همزمان با سراسر ایران، آیین تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی مراسم عطر افشانی مزار شهدای شهرستان با حضور معاون فرماندار، پرسنل محترم شهرداری، اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندهان نیروی نظامی و انتظامی ، روسای ادارات ، بسیجیان […]

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان بمناسبت گرامیداشت هفته پر خیر و برکت بسیج همزمان با سراسر ایران، آیین تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی مراسم عطر افشانی مزار شهدای شهرستان با حضور معاون فرماندار، پرسنل محترم شهرداری، اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندهان نیروی نظامی و انتظامی ، روسای ادارات ، بسیجیان و خانواده معظم شهداء و اقشار مختلف مردم بر گزار شد .

در این مراسم ضمن عطر افشانی ، گلباران و قرائت فاتحه بر مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس، با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کردند و یاد و خاطره شهداء را گرامی ‌داشتند.

پنجشنبه مورخ سوم آذرماه ۱۴۰۱