عملیات آماده سازی محل برگزاری مراسم جشن ازدواج آسان شهرستان لامِرد

• 11 تیر 1401 - 8:20
عملیات آماده سازی محل برگزاری مراسم جشن ازدواج آسان شهرستان لامِرد

تابلو خدمت شماره ( ۵ ) :

انجام عملیات آماده سازی محل برگزاری مراسم جشن ازدواج آسان شهرستان لامِرد توسط شهرداری شهر لامرد

هزمان با اول ذی الحجه سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) مراسم جشن هلهه فرشتگان به منظور اشاعه فرهنگ ازدواج آسان در شهر لامرد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لارد، شهرداری لامرد در راستای نهضت خدمت رسانی شهرداری لامِرد در سال ۱۴۰۱ و عمل به مسئولیت اجتماعی خود،عملیات آماده سازی محل برگزاری مراسم جشن ازدواج آسان شهرستان لامِرد را توسط نیروهای خدوم خدمات شهر و فضای سبز خود انجام دادند.

دکتر جوکار در این خصوص بیان داشت : از آنجایی که شهرداری و شورای اسلامی شهر لامرد خود یکی از اعضای ستاد مردمی برگزاری جشن ازدواج آسان در شهرستان لامرد می باشد و راستای در عمل به مسئولیت اجتماعی خود و همچنین اشاعه فرهنگ ازدواج آسان، عملیات آماده سازی محل برگزاری این جشن مردمی توسط نیروهای شهرداری انجام گرفت.

لازم به توضیح است جشن مردمی ازدواج آسان هر ساله در شهرستان لامرد برگزار می شود و امسال نیز این جشن با حضور ۳۰ زوج جوان در شهر لامرد با حضور پرشور مردم ولایت مدار شهرستان لامرد برگزار گردید.

1. باسلام و خداقوت خدمت برگزار کنندگان این جشن خیر و بزرگ