؛ با هدف مدیریت آب های سطحی

عملیات اجرایی پروژه جدول طولی خیابان شهید جعفری اشکنان

• 15 آبان 1401 - 8:53
عملیات اجرایی پروژه جدول طولی خیابان شهید جعفری اشکنان
شهردار اشکنان: پروژه جدول طولی خیابان شهید جعفری با هدف کنترل و هدایت رواناب های این خیابان طراحی و اجرا شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ با اعلام حسین خسروی شهردار اشکنان، عمليات اجرایی پروژه احداث جدول طولی خیابان شهید جعفری آغاز شده است.

شهردار اشکنان هدف از اجرای این پروژه را کنترل و هدایت آب های سطحی این محله برشمرد و افزود: آب های سطحی خیابان شهیدجعفری در بارندگی های اخیر ، موجب آسیب به منازل مسکونی برخی از همشهریان شد که این پروژه با هدف کنترل و هدایت این روانآب ها طراحی و اجرا شده است.

شهردار اشکنان ابراز امیدواری نمود این پروژه به زودی مورد بهره برداری قرار گیرد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان
  • منبع : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان