• امروز : یکشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 3 December - 2023

*نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان *جلسه هم اندیشی رئیس شورای اسلامی شهرقیر با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قیروکارزین در خصوص بررسی راهها و محور های مواصلاتی شهرستان* ارتقاء سرانه فضای سبز شهر یکی دیگرازاولویت های مدیریت شهری با هدف ایجادآرامش روحی وروانی شهروندان محترم استکبار ستیزی محوری‌ترین پیام انقلاب اسلامی است . آیین روز ۱۳ آبان ماه فرصتی است تا انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تبیین شود. پیام شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت روزبسیج دانش آموزی و روز نوجوان جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم ۱۳ آبان در شهرستان قیروکارزین و به ریاست مسلم رحیمی فرماندار و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر و سایر اعضای ستاد بزرگداشت۱۳ آبان، امروز ۷ آبان ماه ؛در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید. *جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مراسم باشکوه روز ملی شهرستان قیروکارزین* تداوم پیگیری مسائل و مشکلات شهرداری و شهر قیر در دیدار شهردار به همراه رئیس شورای اسلامی شهرقیر با سید سجاد انوشه معاونت امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور در دومین روز سفر به تهران آغاز هفته نکوداشت پدافند غیرعامل از۳ لغایت۸ آبانماه با شعار (( ایران پایدار ، به وسعت ایمان، به بلندای امید)) گرامی باد.. بیانیه شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیر عامل.

شهرستان بختگان

عملیات بهسازی کمربندی شمالی شهرداری آباده طشک

• 05 تیر 1401 - 10:48
عملیات بهسازی کمربندی شمالی شهرداری آباده طشک