توسط واحد عمران و زیباسازی شهرداری لامرد صورت گرفت :

• 05 مرداد 1401 - 7:53
قرار دادن اسلب های بتنی در کوچه های فرعی خیابان فرزانگان شهر لامرد

توسط واحد عمران و زیباسازی شهرداری لامرد انجام گرفت :

قرار دادن اسلب های بتنی در کوچه های فرعی خیابان فرزانگان شهر لامرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد، در راستای نهضت خدمت رسانی این شهرداری در سال ۱۴۰۱ و ساماندهی میادین شهر لامِرد عملیات قرار دادن اسلب های بتنی کوچه های فرعی خیابان فرزانگان شهر لامِرد در دستور کار واحد عمران این شهرداری قرار گرفت.
مسئول واحد عمران و زیباسازی شهرداری لامرد در خصوص این پروژه بیان داشت: شهرداری لامِرد عملیات ساماندهی ورودی کوچه های خیابان فرزانگان شهر لامِرد را در دستور کاری خود دارد و در همین راستا اسلب های بتنی کوچه های فرعی این خیابان نصب گردید.