با حضور مدیران کشوری، استانی و شهرستانی؛

لوازم خانگی به خانواده های آسیب دیده از سیل دی ماه ۱۴۰۰ شهرستان لارستان اهدا شد

• 04 خرداد 1401 - 16:52
لوازم خانگی به خانواده های آسیب دیده از سیل دی ماه ۱۴۰۰ شهرستان لارستان اهدا شد
در مراسمی با حضور داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، ارجمند اسماعیلی و زینالو مسئولین اداره خدمات حمایتی و پشتیبانی بنیاد علوی کشور، عبداللهی مدیر کل بحران استانداری فارس، نواز شریفی لاری شهردار لار، فرماندهان نظامی و انتظامی، بخشداران، شهرداران و اعضا شورای اداری شهرستان؛ بنیاد علوی لوازم خانگی را به خانواده های آسیب دیده از سیل دی ماه 1400 شهرستان لارستان اهدا کرد.

در مراسمی با حضور داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، ارجمند اسماعیلی و زینالو مسئولین اداره خدمات حمایتی و پشتیبانی بنیاد علوی کشور، عبداللهی مدیر کل بحران استانداری فارس، نواز شریفی لاری شهردار لار، فرماندهان نظامی و انتظامی، بخشداران، شهرداران و اعضا شورای اداری شهرستان؛  بنیاد علوی لوازم خانگی را به خانواده های آسیب دیده از سیل دی ماه ۱۴۰۰ شهرستان لارستان اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که در محل تالار شهید نوبخت شهر لار برگزار شد، داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان گفت: با توجه به آسیب و خسارتی که بر اثر وقوع سیل دی ماه ۱۴۰۰ در شهرستان‌ لارستان وارد شد، نهادها و مجموعه‌های مختلفی برای کمک به خانوارهای آسیب دیده ورود و خدمات ارزنده‌ای ارایه کردند.

وی افزود: در این ارتباط با پیگیری ائمه جمعه و نماینده مردم با همکاری مجموعه بنیادمستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام راحل، وزارت کشور، استانداری فارس، بنیاد برکت، بنیاد علوی و مجموعه‌های ذیربط، اقدامات و همکاری‌های لازم برای کمک به آسیب‌دیدگان از سیل صورت گرفت.

فرماندار ویژه لارستان ادامه داد: بنیاد علوی در این زمینه تعدادی لوازم خانگی شامل یخچال، ماشین لباسشویی، آبگرمکن، اجاق گاز، بخاری گازی، تلویزیون و فرش برای خانوارهای آسیب دیده از سیل شهرستان لارستان فراهم کرد، که بین آنان توزیع شد.

وی از بنیاد علوی در انجام این کار خداپسندانه و همکاری و مشارکت ستاد مدیریت بحران استانداری در توزیع اقلام خانگی به آسیب دیدگان از سیل تقدیر کرد.

دهقان این را هم گفت که کمک های بنیاد مستضعفان در دو مرحله انجام شده است که در مرحله اول سال قبل بسته های حمایتی در قالب کالاها و اقلام مختلفی با هزینه ای بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال از طریق بنیاد علوی به مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار گرفته است و در این مرحله نیز خانواده هایی که تحت پوشش هیچ  نهاد خدماتی و حمایتی نبودند و افرادی که لوازم خانگی خود را در سیل اخیر از دست داده بودند، اهدا شد.

در ادامه ارجمند اسماعیلی مسئول اداره خدمات حمایتی بنیاد علوی کشور و عبداللهی مدیر کل بحران استانداری فارس نیز مطالبی را مطرح کردند.