لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر مُهر

• 06 مرداد 1401 - 15:52
لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر مُهر

عملیات لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر سطح شهر مهر در حال اجرا می باشد. به گزارش روابط عمومی شهرداری مهر در راستای بهبود عبور و مرور و سیما و منظر شهری و با هدف خدمت رسانی شایسته به شهروندان و تسهیل در امر تردد وسایط نقلیه، توسط حوزه فنی و عمرانی شهرداری عملیات لکه […]

عملیات لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر سطح شهر مهر در حال اجرا می باشد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری مهر در راستای بهبود عبور و مرور و سیما و منظر شهری و با هدف خدمت رسانی شایسته به شهروندان و تسهیل در امر تردد وسایط نقلیه، توسط حوزه فنی و عمرانی شهرداری عملیات لکه گیری بلوار های فاطمیه و امام خمینی به متراژ ۱۳۰۰ متر مربع انجام گرفت.
حیدری شهردار مهر افزود : این طرح تا پایان شهریورماه به ترتیب اولویت بندی ، درکلیه معابری که نیازمند لکه گیری آسفالت باشد اجرا خواهد شد .

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی مهر
  • منبع : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی مهر