• 11 تیر 1401 - 8:18

‍ ‍  شهرقیر ۱۴۰۱/۰۴/۱۱ # پیام تبریک به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر محمد رضا علیپورنسب شهردار به همراه حجت الله احمدپور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیرطی پیامی انتصاب شایسته حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضا صداقت را به امامت جمعه شهرستان قیروکارزین تبریک گفتند: در متن این پیام آمده است: حضرت حجت‌الاسلام […]

‍ ‍  شهرقیر

۱۴۰۱/۰۴/۱۱

# پیام تبریک

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر

در متن این پیام آمده است:

حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج محمد رضا صداقت

حسن اعتماد و انتخاب حضرت‌عالی از سوی شورای محترم سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور به‌عنوان امام‌جمعه شهرستان قیروکارزین را تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم، رجای واثق داریم که آن عزیز فرهیخته و دانشمند، سنگری که بنانهاده ی پیغمبر راستین در جهت تحکیم، تهذیب نفس و روشنگری وحدت مسلمین بوده که جلوه‌ای از بُعد سیاسی _اجتماعی مکتب اسلام را به تصویر کشیده تا در مواقع پر خطر ملجأ امنی باشد در جهت بسیج نیروها و بیداری اسلامی در مبارزه با ظالمان و ستمکاران زمان ، از هیچ تلاشی در تحقق این اهداف عالیه فروگذار نخواهید کرد و سنگر جبهه‌ی فرهنگی از ندای وحدت و بیداری اسلامی در جهت تحقق گام دوم انقلاب پُر خواهد بود.
اینجانبان از طرف شهروندان فهیم شهر قیر برای شما برادر عزیز آرزومندیم همچون امام عظیم الشأن، بزرگ معمار کبیر انقلاب، در احیاگری این سنت قدیمی دین مبین اسلام؛ پیش از پیش موفق و پایدار باشید‌.

همچنین بر خویش فرض میدانیم از زحمات چندین ساله برادر گران‌قدر حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج عنایت الله اکبری امام‌ جمعه سابق این شهرستان تقدیر و تشکر نماییم و آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت برای این روحانی مجاهد و خستگی‌ناپذیر از خداوند متعال مسألت داریم.

و من الله التوفیق

محمدرضا علیپور نسب شهردار قیر